2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیارا جان شما سالم بودین ؟رحمت مشکلی نداشت؟؟شیافی‌چقزی مصرف کردین!!منو راهنمایی کننین شنبه میرم  ...

والا عزیزم نمیدونم وضعیت عکس تو مشهد چطوره ، من رفتم رویان تشکیل پرونده دادم تا دلیل باردار نشدنمو متوجه بشم ، اونجا هم بهم گفتن که باید عکس بگیرم ، برای من اصلاً درد نداشت نمیدونم شاید به بدن هرکسی مربوطه یا خوب عکس گرفتن ولی من قبلش استرس داشتم از خانمی که اونجا عکس میگرفت پرسیدم درد داره گفت نه دستگاه ما دیجیتالین و ما هم کاربلدیم مطمئن باش که درد نداره ،واقعاً درد نداشت فقط یه حس سنگینی متوجه شدم ،، درضمن من هیچ مسکنی مصرف نکردم خودشون قبل از عکس بهم دو تا قرص مفنامیک اسید (مسکن) دادن که گفتن یکیشو بخور من خوردم و بلافاصله هم تعویض لباس و عکس انجام شد ، بعدش گفتن اگه رفتی خونه و درد داشتی اون یکی قرص هم بخور همین ، من چند ساعت بعدش یکم سمت چپم درد گرفت و قرص خوردم ،،،، جوابشو گفتن فرداش انجام میشه که من هنوز نرفتم جوابشو بگیرم چون آزمایشات دیگه هم باید انجام بدم گذاشتم با هم بگیرم ولی فکر کنم نتیجه خوب بود چون سریع از لوله راست عکس گرفتن فقط خودم فکر میکنم که لوله چپمو دو بار تزریق انجام دادن ،،،، بازم اگه سوالی است بپرسید عزیزم ،شما اونجا تشکیل پرونده دادید یا فقط برای گرفتن عکس میرید؟؟

والا عزیزم نمیدونم وضعیت عکس تو مشهد چطوره ، من رفتم رویان تشکیل پرونده دادم تا دلیل باردار نشدنمو م ...

عزیز دلم منم ندارم پرونده ، فقط چون مشهدم جایی رو‌نمیشناسم و رفت و امدم به تهران زیاده گفتم عکسمم اونجا بگیرم‌با همراه رغتین؟؟؟ هزینه چند شد؟؟و اینکه موقع گذاشتن دستگاه ها و رد شدن ماده بازم‌چیزی حس نکردی؟؟؟ مممنون از پاسخ

والا عزیزم نمیدونم وضعیت عکس تو مشهد چطوره ، من رفتم رویان تشکیل پرونده دادم تا دلیل باردار نشدنمو م ...

و‌اینکه در مجموع چقدر طول کشید من ذاتا پهلو درد دارم ممکنه درد م بیاد زیر دلمم همیشه خدا درد میکنه

عزیزم ممنون توضیح دادین من نه دکترم مشهده و چون جایی رو نمیشناختم‌گفتم هرچی باشه رویان تهران بهتر از ...

ببین اون دستگاه رو که اولش میخواست بزاره مثل معاینه معمولی میمونه بعد خود خانمه خیلی مهربون بودش گفت الان میخوام لوله رو وارد کنم ، خیلی بی درد بودش ، وقتی ماده رو تزریق میکرد یه حس سنگین شدن داشتم ولی درد نداشت ،نمیدونم شاید چون اصلاً درد نداشتم فکرمیکنم چسبندگی هم نداشتم ولی ازشون که پرسیدم گفتن جوابشو فردا امادست باید ببری پیش دکتر بهت بگه ، انگار نمیخواستن اظهارنظر کنن که مسئولیتی بیفته گردنشون ،،، بعدشم تزریقاتش آمپولی نیست که همونطور که گفتن مثل معاینه میمونه ،،  

هزینه ش کلاً با وسایلی که میگن همسرت باید بخره حدود 285 تومن