2777
2789
ببین اون دستگاه رو که اولش میخواست بزاره مثل معاینه معمولی میمونه بعد خود خانمه خیلی مهربون بودش گفت ...

کدوم شهری عزیزم .یعمی دردش در حد معاینه بود تورو خدا راستشو بگو خاهش میکنم چون مادر ناتنیم میگف خیلی درد داره و از این حرفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مممنونم عزیزم انشالله نتیجه میگیری من رفتنی حرم دعاتون میکنم خدا خیرت بده اسمتو بگو اونجا دستم رسید ...

قربونت عزیزم خوشحال میشم اگه کوچکترین کمکی کرده باشم ، اسمم تیاراست ، التماس دعای فراون دارم ، انشالله هردو بعد از عکس رنگی مامان بشیم ، ان شالله که همه چی به راحتی براتون پیش میره 

کجا؟

گفتم گه گلم مطبش احمدآباد خیابون عارف .تو نت سرچ کن الان شماره و ادرس همه چی هست منشیش بهت مبگه چکار کنی کی بیای .فقط بی استرس برو رفتی اوندی خبرشو بهم بده انشالله باردار بشی واس منم دعا کن خاهری خیلی تنهام

گفتم گه گلم مطبش احمدآباد خیابون عارف .تو نت سرچ کن الان شماره و ادرس همه چی هست منشیش بهت مبگه چکار ...

مممنون عزیزم اتفاقا الان زنگ زدم گفت دکتر دوشنبه میاد مسافرته منم چون پری هام زودتموم میشه ۸ ام سیکلم باید برم دیر کنم میوفته تو تخمک گذاری هام چون من ۹ تا ۱۱ سیکلم تخمک گذاری دارم