2777
2789
عزیزم ممنونم از تبریکت توی تاپیکم...اول از همه اینکه منم پریود نمیشدم و ذخیرمم زیر 1بود و خداروهزار ...

ساحل عزیز

ممنون که برات مهم بود بیای و بهم روحیه بدی

وقتی این پست را نوشتم حالم خیلی بد بود. فکر میکردم نتیجه سونو ام از چند ماه پیش بدتره. شب قبلش خیلی گریه کردم و به شوهرم گفتم جدا شیم

اما اشتباه میکردم  من چند تا فولیکول ریز داشتم این دفعه. اندازش خیلی کوچیکه 5 م م اما همین را نداشتم. من زیر نظر یه دکتر طب سنتی هستم تو شیراز.

خانم دکتر تاجیه الهی هم به من گفت داروی هورمونی نمیتونم بهت بدم . ایشون هم که متخصص هستن به دکتر طب سنتی ام اعتماد کردن و قرار چند ماه دیگه هم زیر نظر ایشون باشم و با دقت  داروهای سنتی بخورم. 

عزیزکم این ماه ماه رحمت الهی هستش امیدوارم خدا بهم رحم کنه و تغییرات خوبی حاصل شه

من به لطف خدا و امام زمان امیدوارم  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

هیچ وقت پیش همسرت اونقدرر عیب نزار روی خودت..مگه چته..شمامشکلی نداری.این اعداد و ارقام ذخیره فقط جنبه تحقیقاتی داره..اینو دکتر کومار به من گفت...این اعداد رو بریز دور و فقط متمرکز شو روی تقویت و روحیه دهی خودت...وهمچنین دکتر کومار گفت مابرای بارداری به یه دونه تخمک نیاز داریم نه هزاران تا...موفق باشی خانمی..باردار شدی بیا تاپیک ما خبرشو بده...

روزهای خوب خواهند آمد...شاید امروز نه، اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کردی عزیزم ؟ پیش چه دکتری و در کدام شهر رفنی ؟

اوخیییییییی من برج دو تو این مطلب بود 

خدابخواد نی نی مون اخرماه بغلمونه انشاالله

من بعد آی وف اف های منفیم کلا دکترمو عوش کردم رفتم پیش مهدی یغمایی که تو مشهده اول پاستور میشینن

عکس رنگیو کلی چکاب از اول نوشتم جوابارو که بردم کلا 5تاقرص پرولاکتین برام تجویز کردن

دقیقا دونه سومو که خوردم خداروشکر دیگه پری نیومد

الان البته دو ماهی میشه نیست فکرکنم رفته خارج

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلام خوبی  چکار کردی پریودیت برگشت منم شرایط مشابهی دارم

سلام

نه

نشد😔

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام نه نشد😔

عزیزم من هم شرایط مشابه شما رو دارم ولی با طب سنتی کاملا خوب شدم و هر ماه فولیکول آزاد میکنم. یه چند ماهی پریود نشدم ولی بعدش همه چی درست شد. من  اصفهانم و پیش خانم کریمی میرم و روی من خیلی طب سنتی خوب جواب داده. 8 ماهه که میرمو واقعا راضیم. البته شوهرم هم ضعیفه واسه همین باردار نشدم.

عزیزم من هم شرایط مشابه شما رو دارم ولی با طب سنتی کاملا خوب شدم و هر ماه فولیکول آزاد میکنم. یه چند ...

ان شاالله بزودی مامان میشی

برای منم دعا کن لطفا

ان شاالله بزودی مامان میشی برای منم دعا کن لطفا

ممنونم. حتما. عزیزم برو پیش دکتر طب سنتی یا مامایی که تخصصش ناباروریه. با گیاهان دارویی عاااالیییی میشی. من الان هر ماه تقریبا 100 تومن هزینه ام میشه و بهیچ عنوان این داروهای شیمیایی که دکان این دکتر هاس رو استفاده نمیکنم. خدا رو شکر میکنم که درمان شدم و مزاج بدنم متعادل شده. این عددها رو بریز دور. به من هم گفتن تخمک اهدایی ولی من هم زیر بار نرفتم و بحمدلله الان یک سالی شده که زیر نظر طب سنتی هستم و هر ماه هم تخمک گذاری دارم. نه کیست دارم و نه فیبروم و نه میوم و نه هزار مریضی دیگه....

کاش این زوج های جوانی که مراکز ناباروری میرن و خودشونو دست این جلادا میسپارن اول تغذیه شون رو اصلاح میکردن و زیر نظر دکترای طب سنتی خودشونو قرار میدادن.... واقعا چرا هیچ دکتر زنانی نمیتونه معالجه کنه و صرفا یا قرص یا آمپول تحریک تخمدان میده و بسسسسس......

مطمئن باش که اگه شوهرت مشکل نداره با اصلاح طبعت به صورت طبیعی باردار میشی. فقط 6 ماه تغذیه ات رو درست کن و لب به فست فودها و انواع سسها و روغن های مایع و جامد، نوشابه، آب یخ نزن و مصرف سردیجات رو به حداقل برسون و از همه مهمتر اینکه تو دوران پریودی سردی اصلااااااااااا نخور، بادمجان، لبنیات، گوجه، خیار و ... رو تو پریودت نخور تا طبع بسیار بلغمیت تغییر کنه و صد البته زیر نظر دکتر سنتی باش و همه صحبتهاشو رعایت کن. سه ساله به من گفتند ذخیره ات دو دهمه ولی هنوز پریود میشمو فولیکول های خیلی خوب دارم.

ولی حیف که شوهرم ضعیفه

پس خودتو درگیر این عددها نکن

ممنونم. حتما. عزیزم برو پیش دکتر طب سنتی یا مامایی که تخصصش ناباروریه. با گیاهان دارویی عاااالیییی م ...

عزیزم یکسال زیر نظر یکی از بهترین هاشون بودم. نشد

البته حرف شما را قبول دارم. مطمئنم خیلی ها میتونن از این روش حواب بگیرن. اما مشکل من بزرگتر از این حرفها بود. نهایتا خدا باید بخواد

الان دنبال اهدایی و آی وی اف هستم

عزیزم یکسال زیر نظر یکی از بهترین هاشون بودم. نشد البته حرف شما را قبول دارم. مطمئنم خیلی ها میتونن ...

عزیزم انشاالله نتیجه بگیری و خدا هم کمکت بکنه.

یه خانمی از آشناها بود که اون هم یایسگی زودرس در سن 25 سالگی داشت و تخمدانهاش کوچیک شده بود و اصلا پریود نمیشد ولی تحت درمان فقط یک نفر بهبودی پیدا کرد. اون هم زیر نظر آقای ملاکاظمی خوب شدن.

عزیزم انشاالله نتیجه بگیری و خدا هم کمکت بکنه. یه خانمی از آشناها بود که اون هم یایسگی زودرس در سن ...

خسته شدم فاطمه جان

ببخشید چجوری باردار شدید؟

ببخشیددیر پاسختونو میدم خیلی کم میام اینجا

من بعد از اینکه آی وی افم منفی شد حدود نه ماه بیخیال دوا دکتر شدم

ولی بعد رفتم پیش دکتر مهدی یغمایی تو مشهد

نوبت اول که آزمایشهارو دید و عکسرنگی نوشت

عکس رنگیو اول آبان گرفتم و آذر دکتردید عکسو وگفت موردی نداره ولی دقیقا اول دی ماه آزمایش خونم مثبت شدخداروشکر

اینم بگم سه تا قرص پرولاکتین خارجی هم خوردم که اسمش یادم نیست همین

خداروشکرمحمدپارسا5شهریورماه بدنیا اومده و الان 6ماه و نیمشه

انشاالله همه آرزومندها خیلی زود جواب بگیرید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35