2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت ولی آزمایش منفی

5032 بازدید | 87 پست

خانوما من ۲۷ دورم ترشحات قهوه ای با رگه های خونی دیدم و به شدت دل درد و کمر درد و درد عضلات داشتم ولی فرداش پاکه پاک شدم از بی بی چک استفاده کردم هاله انداخت و از ۳ تا بی بی چک بل مارک های مختلف استفاده کردم همشون هاله اندختن ولی  روز ۲۹ پریودم رفتم آزمایش منفی بود😢😢😢الان دیگه نه پریود میشم نه چیزی....

بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

سلام عکسای بی بی چکتو بذار

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام،شايد زود رفتي براي آزمايش

نمیدونم دیروز دکترم رفتم تو مطب سونو کرد گف احساس میکنم کیست ریز داری ولی چون مثانم خالی بود گف برو پرش کن فردا بیا

کلا به داشتن کیست هم شک داشت

وقتی بی بی چک مثبت میسه یعنی به مقداار لازم هورمون بارداری تو خونتون ترشح شده ولی اینکه آز منفی بوده حتما باردار نیستین

کیست ندارین؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
نمیدونم دیروز دکترم رفتم تو مطب سونو کرد گف احساس میکنم کیست ریز داری ولی چون مثانم خالی بود گف برو ...

منم وقتایی که کیست داشتم بی بی چک هاله های خفیف مینداخت

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
وقتی بی بی چک مثبت میسه یعنی به مقداار لازم هورمون بارداری تو خونتون ترشح شده ولی اینکه آز منفی بوده ...

نمیدونم دکتر گف شاید داشته باشی

ببین این هاله ها اگه زود افتاده یعنی زیر پنج دقیقه یه ازمایشگاه دیگه هم برو

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
نمیدونم دکتر گف شاید داشته باشی

سونو بده تا مشخص شه

ببین این هاله ها اگه زود افتاده یعنی زیر پنج دقیقه یه ازمایشگاه دیگه هم برو

معتبر بود فک نکنم ختا داشته باشه😔😔😔