2777
2789
عنوان

ازدواج

175 بازدید | 9 پست

۲ ساله تو رابطم و خانواده پسر منو از همون اول نمیخواستن و هیچ دلیلی ندارن و هر سری، یه چیزای بیخودو واسه عقب انداختن بهونه میکنن و میگن هروقت ما گفتیم باید ازدواج کنی و با هرکی ما بگیم.خانواده منم میگن باید با خانوادش بیاد و ما به خودش تنها بیاد راضی نیستیم. دیگه میدونیم صبر کردن چیزیو درست نمبکنه و پدر مادرش اهمیتی ب انتخابمون نمیدن.تصمیم گرفتیم چند ماه دیگه بریم سر زندگیمون.ولی من هرچی فک میکنم میبینم نمیتونم این ظلم رو در حق خانوادم بکنم ک مخالف تصمیم من نیستن فقط میگن باید با خانوادش بیاد.با تمام بی احترامی هایی ک مادرش بمن و خانوادم کرد کوتاه اومدن بخاطر تصمیم من.و عذاب وجدان میکشتم اگه خانوادمو ولشون کنم و برم.موندم چیکار کنم همه راهی رو امتحان کردیم هر کسی رو بگین فرستادیم جلو ولی دیکتاتور تر ازین حرفان😞بنظرتون چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.از خدا میخام هزاربار بهتر از این پسرو بیاره سر راهت.من بودم تموم میکردم شما با شرلیط خودت تصمیم بگیر ولی این خانواده خانواده با فرهنگ و باشعوری بهش نمیخوره باشه از اولش سر جنگ دارن

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅
خب مگه میشه بدون دلیل راضی نباشن

اول کار گفتن ما این دخترو نمیخوایم چون وضعشون خوب نیس.با اینکه در حد همیمم تقریبا.اونا یکم بالا ترن.نه خیلی

و بعد یه مدت گفتن نه ما مشکلمون سر پسرمونه ک باید مسیولیت پذیری ازدواجو توش ببینیم.چطو میخواد گوشت کیلو ۱۰۰ تومن بخره.یچیزای الکی ک عقب بندازن ک ادم خندش میگیره.تازه اینا حرفای مامانشه.باباش ک کلا میگه نه چون من میگم نه و همین ک میگم.میگه من اصلا نمیخوام زنت بدم یا اگه خواستم ۴۰ سالگی زنت میدم.اگه میخوای بری برو

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792