2777
2789
عنوان

ازدواج

175 بازدید | 9 پست

۲ ساله تو رابطم و خانواده پسر منو از همون اول نمیخواستن و هیچ دلیلی ندارن و هر سری، یه چیزای بیخودو واسه عقب انداختن بهونه میکنن و میگن هروقت ما گفتیم باید ازدواج کنی و با هرکی ما بگیم.خانواده منم میگن باید با خانوادش بیاد و ما به خودش تنها بیاد راضی نیستیم. دیگه میدونیم صبر کردن چیزیو درست نمبکنه و پدر مادرش اهمیتی ب انتخابمون نمیدن.تصمیم گرفتیم چند ماه دیگه بریم سر زندگیمون.ولی من هرچی فک میکنم میبینم نمیتونم این ظلم رو در حق خانوادم بکنم ک مخالف تصمیم من نیستن فقط میگن باید با خانوادش بیاد.با تمام بی احترامی هایی ک مادرش بمن و خانوادم کرد کوتاه اومدن بخاطر تصمیم من.و عذاب وجدان میکشتم اگه خانوادمو ولشون کنم و برم.موندم چیکار کنم همه راهی رو امتحان کردیم هر کسی رو بگین فرستادیم جلو ولی دیکتاتور تر ازین حرفان😞بنظرتون چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

.از خدا میخام هزاربار بهتر از این پسرو بیاره سر راهت.من بودم تموم میکردم شما با شرلیط خودت تصمیم بگیر ولی این خانواده خانواده با فرهنگ و باشعوری بهش نمیخوره باشه از اولش سر جنگ دارن

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅
خب مگه میشه بدون دلیل راضی نباشن

اول کار گفتن ما این دخترو نمیخوایم چون وضعشون خوب نیس.با اینکه در حد همیمم تقریبا.اونا یکم بالا ترن.نه خیلی

و بعد یه مدت گفتن نه ما مشکلمون سر پسرمونه ک باید مسیولیت پذیری ازدواجو توش ببینیم.چطو میخواد گوشت کیلو ۱۰۰ تومن بخره.یچیزای الکی ک عقب بندازن ک ادم خندش میگیره.تازه اینا حرفای مامانشه.باباش ک کلا میگه نه چون من میگم نه و همین ک میگم.میگه من اصلا نمیخوام زنت بدم یا اگه خواستم ۴۰ سالگی زنت میدم.اگه میخوای بری برو

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز