2789
وا من دو جا پرسیدم گفتن 120 که

واقعا یعنی این گرون میگه من دوستم گفت سیصد هست باید فردا از یه جا دیگه بپرسم این کار دستش خوبه بعدا سبز نمیشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگوقبلش😶😑 چشمت ورم میکنه

واقعا اون وقت میگم بهش چند روز ورم میکنه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
واقعا یعنی این گرون میگه من دوستم گفت سیصد هست باید فردا از یه جا دیگه بپرسم این کار دستش خوبه بعدا ...

اگه ازش مطمئنی برو به قیمتش فکرنکن

۱۰۰تومن کمتر یابیشتر نمیارزه که ناقص بشی

هرجا لازم باشه مینویسم که تا ابد اسیرِ پرسپولیسم❤
من زدم ولي دائمي گف ك تا ١٠ ١٢ سال ميمونه و رنگش تغيير نميكنه منم راضيم

چند دادی جانم

من ۳سال دارم ترمیم نکردم عالی. مشکی مونده

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
واقعا اون وقت میگم بهش چند روز ورم میکنه

بستگی داره

ولی دخترخاله من که انجام داد تا یه هفته ورم داشت

روز دوم سوم که افتضاااح بود

هرجا لازم باشه مینویسم که تا ابد اسیرِ پرسپولیسم❤
من ۳سال دارم ترمیم نکردم عالی. مشکی مونده

خوبه اونوقت چند ساعت ورم کرد اولش

من به شوهرم نگفتم آرایشگاه میگه زیاد معلوم نیست آخه من چون اکثرا خط چشم میزنم بعد از زدن میگم

وای من حوصله ی بحث باهاشو ندارم

یه اکستنشن مژه کردم قبل عید قششششششششششنگ سرمو خورد تا همشون ریخت 

الان ارومه  

اللهم صل علی محمد وآل محمد
بستگی داره ولی دخترخاله من که انجام داد تا یه هفته ورم داشت روز دوم سوم که افتضاااح بود

ای وای اونوقت سخت میشه

خوبه اونوقت چند ساعت ورم کرد اولش

۲۴ ساعت ورم داشت . منم به شوهرم نگفتم . گفتم گریه کردم . دلم گرفته بود. بعد ۶ ماه بهش گفتم 😃😃😃

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من به شوهرم نگفتم آرایشگاه میگه زیاد معلوم نیست آخه من چون اکثرا خط چشم میزنم بعد از زدن میگم

میگن چشم تا سه روز پف میکنه منم منتظرم شوهری خونه نباشه

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه