2789
واقعااا؟😃😍ببخشید واست مقدوره یه عکس بفرستی از چشمت؟کدوم شهری؟

نه عزیزم مقدور نیست . تهرانم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
وای من حوصله ی بحث باهاشو ندارم یه اکستنشن مژه کردم قبل عید قششششششششششنگ سرمو خورد تا همشون ریخت&n ...

آخه مژه خداییش خیلی تو دیدِ😂بعد وقتی بدون ارایش هستی و اون مژه ها رو داری قیافه غیرطبیعیِ

هرجا لازم باشه مینویسم که تا ابد اسیرِ پرسپولیسم❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای من حوصله ی بحث باهاشو ندارم یه اکستنشن مژه کردم قبل عید قششششششششششنگ سرمو خورد تا همشون ریخت&n ...

نه شوهر من اطلاعات زیادی نداره کاری نداره 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
میگن چشم تا سه روز پف میکنه منم منتظرم شوهری خونه نباشه

آره اگه خونه نباشه خوبه ولی خوب میفهمن آخرش 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
آخه مژه خداییش خیلی تو دیدِ😂بعد وقتی بدون ارایش هستی و اون مژه ها رو داری قیافه غیرطبیعیِ

نه بابا

طبیعی زده بودم

اصن هییییچ کسی تو عید حتی شکم نکرد

مث ریمل بود که ریمل زدم

اون دوست نداره دست تو صورت برد

خال هامم به زور برداشتم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد
۲۴ ساعت ورم داشت . منم به شوهرم نگفتم . گفتم گریه کردم . دلم گرفته بود. بعد ۶ ماه بهش گفتم 😃😃😃

😅😅😅😅😅چی گفت اونوقت

من زدم ولي دائمي گف ك تا ١٠ ١٢ سال ميمونه و رنگش تغيير نميكنه منم راضيم

چطوریه? برای  وضو مشکلی نداره? درد داره ایا?

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
نه بابا طبیعی زده بودم اصن هییییچ کسی تو عید حتی شکم نکرد مث ریمل بود که ریمل زدم اون دوست نداره ...

چی گفت برات 

😅😅😅😅😅چی گفت اونوقت

گفت مراسم ختم میخوای چیکار کنی؟؟؟ گفتم وسط ختم کسی حواسش به من نیست😂😂😂 مادرشوهرم بعد ی سال فهمید

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

😂😂😂

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
چی؟؟؟؟؟؟ 

میگم شوهرت چی گفت بهت بخاطر مژه ها از اول مگه نمیدونست