2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بابونه بی نهایت قاعده آور ...من دکنرم گفتم بخورم میگن چشم بچه قشنگ میشه گفت یه دونه هم نباید بخوری 

درباره بخورش نمیدونم ...برای چی بخور کنی ؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
عزیزم بابونه بی نهایت قاعده آور ...من دکنرم گفتم بخورم میگن چشم بچه قشنگ میشه گفت یه دونه هم نباید ب ...

واسه سینوزیت ، میخوام انتی بیوتیک نخورم میگن بخور بابونه خوبه

واسه سینوزیتم میخوام

منم سینوزیت دارم از اسپری بینی استفاده کنید اگه درد داره یکم اطراف بینیو و پشیونیو با روغن زیتون یا بابونه ماساژ بدین فکر نکنم بخور مشکلی داشته باشه بخور نعنام خوبه

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.
واسه سینوزیت ، میخوام انتی بیوتیک نخورم میگن بخور بابونه خوبه

والا نمیدونم ....دکترت بپرس ...بخور اکالیپتوس شوهر من میداد برای سینوزیتش بابونه نشنیده بودم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
اکالیپتوسو شنیدم ضرر داره توی بارداری

به نظر من از دکترت بپرسی بهتره ...هر کسی یه چی میگه اینجور دردسر نیفتی