2777
2789
عنوان

دعا کنید

123 بازدید | 20 پست

چرا باید در اوج خوشی این عمق از تنهایی رو احساس کنی . این تظاد احساس آدمو خورد میکنه .مثل خوردن یه چای داغ بعد یه لیوان آب یخ ...دندونت رو تو دهنت خورد میکنه.

الان در بدترین حال زندگیم هستم...تنها تر از هممممممییییشه.

نمیدونم کجام

نمیدونم چی میشه....نمیدونم چی آرومم میکنه...نمیدونم چرا ...نمیدونم خدا صدامو میشنوه...اصلا خدا کجاست ...پشت کوه قاف...چرا الان که باید خودشو نشونم بده نمیده....لابد میخوای بگی تو قلبته...باهاش حرف زدم اما جواب نمیده.

خاطرات مدام از جلو چشم میگذرن ....گاهی یه احساس هاییبهم دست میده که یاد یه جای خاص یه عادت خاص یه حس خاص میوفتم.ایکاش میتونستم اون روزامو سیو کنم و تا اخر عمرم خودمو بندازم تو اون لحظات زندگیم .حاظرم تا اخر عمر روزای تکراری داشته باشم اما اونا باشن که هی تکرار میشن.

خدایا تو بخوای میتونی...دلم معجزهمیخواد از جنس برگشتنش ...خدایا برشگردون فقط همین تا آخر عمرم هر شب برات سجده میکنم فقط برشگردون...

خدایا نشونم بده راه زندگیمو.

دلم تنگه ...خیلی خدایا صدامو بشنو از اعماق وجودم دارم صدات میکنم میشه حواست به من باشه ...دو دقیقه همه رو رها کن فقط به من توجه کن ببببه من .منو اوردی اینجا پس مسولی در قبال من .دلم برای صداش تنگه برای ئستاش برای بوسهاش برای بوش خدایا توووو میدونی عشق چیه؟این حس رو گذاشتی تو من پس جوابشو بده .خدایا من بهت گفتم اگر این رفتنیه پس اصلا از اول جورش نکن یه کاری نکن عاشقش بشم خدایا حالا جواب دلمو خودت بده. تو میدونیو این قلب شکسته .

پام راه نمیره خداجونم کمکم کن

منم درد دارم امروز

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم حال شما رو دارم امروز.

دورم از کسی که دوستش دارم.نمیبینمش...صداش رو نمیشنوم..

دارم می میرم از دلتنگی...

انگار محکومم به فراموشی...

منم ارزو داشتم روزهام تکراری بودن...ولی اونی که باید بود می بود...

احساس کردم خودمم که این رو نوشتم...

انقدر دعا خوندم و برنامه ریزی کردم برای دیدنش و ... نشده... دلسرد شدم...از همه چی.

انگار صدای من رو هیچ کس نمسشنوه.

نه یه ماه مونده بود نامزد کنیم . خریدامونم کردیم .منو گذاشت و رفت بعد سه سال

آدمي كه رفتنيه بالاخره ميره امروز نه دو سال ديگه

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
منم حال شما رو دارم امروز. دورم از کسی که دوستش دارم.نمیبینمش...صداش رو نمیشنوم.. دارم می میرم از ...

من از ته دلم دعا کردم اماااا خدا نگاهمم نمیکنه .گفت خدایا باشه به صلاحم نیست پس یه فراموشی به من بده تا اینقدر عذاب نکشم الان 70 روزه که رفته اما دردم همونقدر عمیق و تازست