هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
دکترعقباییو میشناسی؟؟منم میخوام اونجا زایمان کنم ان شاءالله
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
جدی؟؟چجوری پیداش کنم؟؟زنگ زدم راجب بیمه بپرسم ی خانومی بمن معرفیش کرد شمارشو داد حالانگرانم نکنه کارش خوب نباشه
تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
من به خاطر مشکلاتی که تو بارداری برام پیش اومد تحت نظر دوتا دکترم
دکتر گلشیرازی و دکتر الهام اکبری
البته دکتر اکبری میگه بیمارستان فرمانیه الان واقعاً موندم🤔
هردوتاشونم خوبن ولی گلشیرازی نزدیکمه
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من از نزدیک ندیدم ولی میگن نیکان بیمارستان خوبیه فکر کنم سزارین4/5یا5/5 تو اینستا دیدم
ممنون عزیزم