2777
2789

بچه ها دکترم تو بیمارستان آتیه ،نیکان و آبان هستش 

تجربه دارید ؟

کدوم بهتره

هزینه سزارین حدوداً چقدر میشه

بیمه تکمیلی هم ندارم😊

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قراره برم مردم

دکترعقباییو میشناسی؟؟منم میخوام اونجا زایمان کنم ان شاءالله

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
با دکتر فتوحی زایمان کنید میگن پنجه طلاست

جدی؟؟چجوری پیداش کنم؟؟زنگ زدم راجب بیمه بپرسم ی خانومی بمن معرفیش کرد شمارشو داد حالانگرانم نکنه کارش خوب نباشه

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
سلام ، اسم دکتر تون رو میشه بفرمائید 

من به خاطر مشکلاتی که تو بارداری برام پیش اومد تحت نظر دوتا دکترم 

دکتر گلشیرازی و دکتر الهام اکبری

البته دکتر اکبری میگه بیمارستان فرمانیه الان واقعاً موندم🤔

هردوتاشونم خوبن ولی گلشیرازی نزدیکمه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من از نزدیک ندیدم ولی میگن نیکان بیمارستان خوبیه فکر کنم سزارین4/5یا5/5 تو اینستا دیدم

ممنون عزیزم