2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 97 پست
من امروز رفتم پرسیدم سرویس خواب کودک کاملش ۱۰ میلیون بود

حتما رفتی سراغ برند

من باردارم تازه خرید کردم تو همین گرونیا

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
من ۴ سال پیش۲۰ تمن

به سلامتی باشه 😍. من خیلی از پیرانشهر‌ هم خرید کردم 

الان همه چیییییییی ده برابر شده‌ یادمه من یخچالم رو ۳ و ۲۰۰ گرفتم‌  الان ۳۰ تومن😫شده 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سخت میگیرین. بچه رشدش روزانه است و به خیلی از لباساو وسایل احتیاج نداره. لباس تا هفت سالگی میگیرید فکر نمیکنید تا اون موقع از مد رفته و استفاده نمیشه یا تخت بچه رو چرا نوجوان نمیخرید که بشه تا چند سال استفاده کرد. من دیدم طرف 10 جفت کفش خریده بابا بخدا بچه 10 جفت کفش لازم نداره. یه ذره به فکر این باشید که این همه وسیله بی خودی که میخواین براش هزینه کنید یه ذره از مبلغش رو بزارین کنار و نذر سلامتی فرزندتون کنید و بدین به خانواده ای که نداره.و در حسرت خرید یه عروسک برای بچه اشون اند 

من ک خودم میخرم من می زام ب مامانم چه ک سیسمونی بیاره

ما هم خودمون خریدیم ولی بابام اینا دوست داشتن کمک کنن و حدود 5 تومن وسیله خریدن.

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
من خریدم اگه واجبات رو بخری با ۵ تومن هم تموم میشه حتما قرار نییت همه بهترین مارک باشه مگه کریر چند ...

موافقم، خیلی وقتها همون کریر هم دست و گا گیر میشه و غیر قابل استفاده، استفاده مفیدش تا چند ماهه، خودم شخصا به نظرم عاقلانه نیست اینهمه پول بیخودی، هر کی هم پول داره خوبه جای بهتر سرمایه گذاری کنه برا بچه که بعدا استفاده بهینه ازش کنه. 

هرچه خدا بخواهد همان می شود.
چرا از تولیدی بخری هست. اینا که برندن گرونن. ولی تولیدیهای مثلا 4 دانگه با جنس خوب، بیشتر از 5 الی 6 ...

من گفتم ارزون هم هست گرون هم هست‌ من از تولیدی نگرفتم . از ساحل چوب گرفتم ترک هست 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

[QUOTE=88323057]میشه لیستتو بزاری

استراحت مطلقم چیزایی که یادم میاد مینویسم 

کالسکه -کریر - ساک_قنداق_ حوله_ شیشه شیر_ پستانک _ ست بیمارستانی_۱۰ دستی لباس سایز ۰ و ۱ - تخت - کمد _ پارچه خشک کن و چیزای ریز دیگه که همه رو بخوای بنویسی کلی وقت میگیره مثل بند پستانک و پوشک و ....

اره آپادانا بودن

اره اونا قیمتاشون همین طوریه. اگه برات مهم نیست که همونا رو بخر. ولی اگه دنبال جنس خوب و به صرفه هستی برو تولیدیا.مثلا تهران 4 دانگه

من امروز رفتم پرسیدم سرویس خواب کودک کاملش ۱۰ میلیون بود

بله ۱۰ تومن تازه از برند های ایرانی ‌ مثل یکیش آپادانا‌ هست .ترک باشه  بیشتره 

من گفتم ارزون هم هست گرون هم هست‌ من از تولیدی نگرفتم . از ساحل چوب گرفتم ترک هست 

درسته منم همینو میگم. برند گرونه. وگرنه تولیدی هم ام دی اف ارزون و ایرانی داره، ام دی اف ترک هم داره. من خودم از تولیدی با ام دی اف ترک گرفتم.