2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 97 پست
پسر من هییییییییچ چیزی رو خراب نمیکنه‌ عزیزم‌ چون بهش یاد دادم چه هزار تومن چه ۱ میلیون‌ پول وسیلش‌ ...

بهتون انداختن حتما😐😏

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
نه بابا چه خبره مگه چهار تا تیکه چوبه دیگه

آره بابا، بعدش هم اوایل بچه همش پیش مادر و  رو تخت مادره، بعدش هم نهایت تا چهار سالگی استفاده کنه! اسراف و تجمل‌گرایی هست بیشتر! 

هرچه خدا بخواهد همان می شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا انقدرم زوره دوتا دیگه کار میکنن بچه دار شن خانواده عروس پول بده تو روح این رسم و رسومات من اینج ...

اره خیلی بده این رسمو روسومات افتضاحه فقط به خاطر چشمو همچشمیه بیچاره پدر مادرا

واسه مامان شدنم صلوات بفرستین مهربونا🌷نی نی پسر میخوام🌻

ببين به اين گفته ها هم توجه نكن

ما خودمون پارسال تو خرداد ماه واسه خواهر زادم سيسموني خريديم

اون موقع هم گرون بود همه چيز

خودتو نگران نكن با ١٠ مليون هم ميشه بهترين سيسموني رو خريد واسه ما اون موقع در اومد ٦ تومن حالا ٤ هم ميزاريم روش كه بي انصافي نشه و نگن كم گفتي

از شير مرغ تا جون ادميزاد هم خريدم حتي از اون ماشين برقي بزرگرا

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤

چه خبره بابا داریم به کجا میریم ول کنین تو رو خدا بچه چار روز دیگه بزرگ میشه حالا کومارک نباشه بچه بزرگ نمیشه چرا انقد سخت میگیرین در حد نیازتون بخرین عروس ما دوقلو داشت مامانش همه چییییییی دوتا خرید بخدا از هیچ کدومش استفاده نکرد فقط لباس زیاد واجبه که تند تند باید عوض کنی

نه نیست ‌ من که ندیدم . اونا همه روکش ام دی اف هستن‌  و وسایل هاش کمه

چرا از تولیدی بخری هست. اینا که برندن گرونن. ولی تولیدیهای مثلا 4 دانگه با جنس خوب، بیشتر از 5 الی 6 تومن نمیشه

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
من حرفی از سیسمونی نزدم نوشتم جهیزیه نمیشه با ۳۰ ت خرید چهار تیکم نمیشه در جواب اون دوستانی ک گفتن چ ...

منم خودم عقدم ولی همین ۳۰ تومنم اگه داشتم الان یکم وسیله هامو میخریدم.حداقل وسیله بزرگ برقیامو میخریدم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
من شوهرم میسازه .چندوقت پیش یه خانواده پولدار اومد بهترین سرویسو انتخاب کرد شد ۷ تومن یسریا الکی میگ ...

😨😨😨😨 الکی نیست گلممممم .

اتفاقا‌ من خودمم دوست دارم سرویس خوابم رو عوض کنم ۷ تومن😂😂‌ چند روز پیش یافت آباد بودم یه مدل ساده ۲۵ میلیون دیدم🤐🤐

نگو نیست هست عزیزم ‌ 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

من سه سال پیش کل سیسمونی شد ۲ میلیون البته با تخت کنار مادر و کمد و همه وسایل از کالسکه و کریر تاااا لباسها و اسباب بازیا

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
کالسکه چه مارکی خوبه؟

دلیجان سری روما پلاس یا همون روما 3 رو بگیر. خیلی هم شیکه مثل خارجیاستو سبک هم هست. من 1200 خریدم توی دی ولی الان شده 1700 اینا. کالسکه و کریر و ساک

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
من خریدم اگه واجبات رو بخری با ۵ تومن هم تموم میشه حتما قرار نییت همه بهترین مارک باشه مگه کریر چند ...

تازه هر بجه ای قلق خودشو داره بعضی از بچه ها ی ثانیه هم تو کریر و صندلی ماشین و کالسکه نمیشینن و تو تخت جدا نمیخوابن

بخاطر همین خرید اینا واقعا الکیه

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.