2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 97 پست

به نظرم بايد در حد نياز خريد  ونبايد چشم هم چشمي كرد اگه پول اضافه هم داريد بديد طلا يا سكه برا بچتون پيس انداز كنيد .وسايل هم در حد نياز بخريد بهضي رو هم بايد به وقتي كه لازم شد خريد 

فقط ۲۰ تومن یه سرویس خواب کامل درجه یک میشه هاا

سرویس خواب بچه درجه یکش الان خیلی خیلی بخوای بالا بگیری ۱۰ تومن الان ۷ تومنم میشه ی چی خوب برداشت برا بچه ک دو روز دیگه بزرگ شد میخواد همه چیو خراب کنه این همه هزینه میکنین😂😂😂😂اونان با کاراشون جوابتونو پس میدن

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی با 20 تومن نمیشه خرید

من خریدم اگه واجبات رو بخری با ۵ تومن هم تموم میشه حتما قرار نییت همه بهترین مارک باشه مگه کریر چند ماه استفاده میشه که ۲ تومن بهش پول بدم کالسکه و کریر و ساک و تخت و کمد و کلی لباس با بقیه واجبات با ۵ تومن حل میشه اگه خودت نری به گرونا بچسبی

یعنیا بخدا من سی تمن داشتم همین پنج شنبه عروسی میکردم یعنی چی سی تومن سیسمونی پنج تومنم زیاااااده

والا انقدرم زوره دوتا دیگه کار میکنن بچه دار شن خانواده عروس پول بده تو روح این رسم و رسومات من اینجوری باشه صدسال سیاه نمیخوام به خانواده شوهر مامانجون باباجون بگه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

یه چیزی رو دوستانه میگم بابای من جهاز خوب داد اما از اول گفت سیسمونی نمیدم ..حالا هی تو اینستاگرام یا اینور اونور سیسمونی های انچنانی میبینم و شوهرمم میبینه میگه ببین زن مردم رو

بابا اگه ییسمونی اونجوری میخرید مبارکتون باشه با دل خوش استفاده کنید چرا عکس میزارن یا .. که متو و امثال من تز الان استرس اون بچه رو بگیریم یا زندگیمون خراب شه😢

منظورم با استارتر نبودا دلم پر بود خواستم درد و دل کنم

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
سرویس خواب بچه درجه یکش الان خیلی خیلی بخوای بالا بگیری ۱۰ تومن الان ۷ تومنم میشه ی چی خوب برداشت بر ...

من سرویس خواب جهیزیم شده ۳ تومن😂😂

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
شما چجوری با ۳۰ ت جهاز میگیرین😐

ولی میشه خرید یسری چیزا رو .شماها حتما پولتون از پارو بالا میره ک ۳۰ تومن واسه سیسمونی خرج میکنین

سرویس خواب بچه درجه یکش الان خیلی خیلی بخوای بالا بگیری ۱۰ تومن الان ۷ تومنم میشه ی چی خوب برداشت بر ...

پسر من هییییییییچ چیزی رو خراب نمیکنه‌ عزیزم‌ چون بهش یاد دادم چه هزار تومن چه ۱ میلیون‌ پول وسیلش‌ باشه  درست نگه داری کنه . لیاقتش‌ رو داشته باشه که خدا رو شکر همین هم هست‌ 

قیمت هم عزیز از ۲۰ بیشتر هم داریم . وارداتی ها  با وسایل اضافه و شلف هاش و تخت میهمان و. .. هست عزیزم 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
من خریدم اگه واجبات رو بخری با ۵ تومن هم تموم میشه حتما قرار نییت همه بهترین مارک باشه مگه کریر چند ...

میشه لیستتو بزاری عزیزم

واسه مامان شدنم صلوات بفرستین مهربونا🌷نی نی پسر میخوام🌻
من سرویس خواب جهیزیم شده ۳ تومن😂😂

من شوهرم میسازه .چندوقت پیش یه خانواده پولدار اومد بهترین سرویسو انتخاب کرد شد ۷ تومن یسریا الکی میگن ۲۰ تومن و اینا 

من 15 تومن شد حدودا. البته بیشتر لباساشو و شیشه شیرو پستونک و حوله و این جور چیزا رو از ترکیه عمه ام برام اورد که  اگه اینجا میخواستم بخرم سه برابر باید پول میدادم.

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
ولی میشه خرید یسری چیزا رو .شماها حتما پولتون از پارو بالا میره ک ۳۰ تومن واسه سیسمونی خرج میکنین

من حرفی از سیسمونی نزدم نوشتم جهیزیه نمیشه با ۳۰ ت خرید چهار تیکم نمیشه در جواب اون دوستانی ک گفتن چون خودم در حال جهیز خریدنم میگم

دختری در من ساز امیدواری میزند😍⚘
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792