چقدر سخت میگیرین. بچه رشدش روزانه است و به خیلی از لباساو وسایل احتیاج نداره. لباس تا هفت سالگی میگی ...
همین رو بگو، اونوقت ببین اگه این ریخت و پاشهای اضافه کم بشه و به شکرانه تولد بچه مبلغی که قراره اسراف بشه به نیازمند بدیم چقدر خیر و برکت به خودمون و بچه مون بر میگرده که اصلا قابل مقایسه با چهار تا تیر و تخته و کفش و لباس شیک نیست!
خواهر همسرم هم از چهار دانگه خرید آشنا داشتن اونجا میگفت بیشتریها روکش ام دی اف میدن با داخل نئوپ ...
دیگه آدم چشم داره میبینه ماده ای که استفاده میکنن. از جای سوراخایی که برای نرده تخت و پیچ کردنش هست، داخلش معلومه که نئوپانه یا ام دی اف. اگه اینطور باشه این برندا هم معلوم نیست چی باشن. چون اسم دارن اعتماد میکنیم وگرنه اونم میتونه همین کارو بکنه.
منکه نمیخوام هزینه الکی کنم،چون بابام تازه بهم جهاز داده گناه داره بنده خدا،متنفر هم هستم از رسم سیسمونی،خونمون خیلی کوچیکه سرویس کامل چوب نمیخرم فقط تخت کوچیک ک مثل ننو هس میخرم،شااااید ی کمد کوچیک بگیرم برای لباس،لباس هم قرار نیست تا ده سالگی بخرم چون از مد میره کهنه میشن فوق فوقش تا دو سالگی بخرم،کالسکه و کریرهم میخوام باهم بخرم ازاینایی ک سرهم هستن.
همین رو بگو، اونوقت ببین اگه این ریخت و پاشهای اضافه کم بشه و به شکرانه تولد بچه مبلغی که قراره اسرا ...
دقیقا. اینا همش دهن پرکنیه. من نمیگم کریر نخر میگم مثلا اگه قیمت از 1 تا 2میلیون تو 1میلیونی رو بخربا1تومن بقیه اش یه سری وسیله دیگه بگیر در آخر اگه قرار بوده 10 تومن هزینه کنی و با 8تومن جمع شد این 2 تومن رو بده به یه نیازمندی هم آبروش رو حفظ کردی هم یه عمر دعای خیرش پشت سر بچه ات.و واقعا چی بهتر از این