2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 97 پست
چقدر سخت میگیرین. بچه رشدش روزانه است و به خیلی از لباساو وسایل احتیاج نداره. لباس تا هفت سالگی میگی ...

همین رو بگو، اونوقت ببین اگه این ریخت و پاشهای اضافه کم بشه و به شکرانه تولد بچه مبلغی که قراره اسراف بشه به نیازمند بدیم چقدر خیر و برکت به خودمون و بچه مون بر میگرده که اصلا قابل مقایسه با چهار تا تیر و تخته و کفش و لباس شیک نیست! 

هرچه خدا بخواهد همان می شود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شوهرم میسازه .چندوقت پیش یه خانواده پولدار اومد بهترین سرویسو انتخاب کرد شد ۷ تومن یسریا الکی میگ ...

آره منم رفتم کارگاه سفارش دادم

ولی هرچی تو اینترنت دیدم و تو اینستاکرام همین حدودا بود سرویس خواب دیگه فوقش ۶ .۷ تومن اونم کارای خاص

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
درسته منم همینو میگم. برند گرونه. وگرنه تولیدی هم ام دی اف ارزون و ایرانی داره، ام دی اف ترک هم داره ...

خواهر همسرم‌ هم از چهار دانگه خرید آشنا داشتن اونجا‌ میگفت بیشتریها روکش‌ ام دی اف میدن با داخل نئوپان‌ 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
خواهر همسرم‌ هم از چهار دانگه خرید آشنا داشتن اونجا‌ میگفت بیشتریها روکش‌ ام دی اف میدن با داخل نئوپ ...

دیگه آدم چشم داره میبینه ماده ای که استفاده میکنن. از جای سوراخایی که برای نرده تخت و پیچ کردنش هست، داخلش معلومه که نئوپانه یا ام دی اف. اگه اینطور باشه این برندا هم معلوم نیست چی باشن. چون اسم دارن اعتماد میکنیم وگرنه اونم میتونه همین کارو بکنه.

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم

خانم های عزیز بنظرتون سیسمونی تهران به صرفه هست یا مشهد؟برای خرید لباس واسباب بازی وکالسکه وووو

بنظرتون مشه  خوبه یا تهران

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺

منکه نمیخوام هزینه الکی کنم،چون بابام تازه بهم جهاز داده گناه داره بنده خدا،متنفر هم هستم از رسم سیسمونی،خونمون خیلی کوچیکه سرویس کامل چوب نمیخرم فقط تخت کوچیک ک مثل ننو هس میخرم،شااااید ی کمد کوچیک بگیرم برای لباس،لباس هم قرار نیست تا ده سالگی بخرم چون از مد میره کهنه میشن فوق فوقش تا دو سالگی بخرم،کالسکه و کریرهم میخوام باهم بخرم ازاینایی ک سرهم هستن.

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
دیگه آدم چشم داره میبینه ماده ای که استفاده میکنن. از جای سوراخایی که برای نرده تخت و پیچ کردنش هست، ...

اگه بی انصاف  باشن آره .به خاطر همین ادم باید تو هر جا یه آشنا داشته باشه‌ هزینه ای که میکنه‌ خوب در بیاد.  

ما حتی تو ساحل چوب‌ هم پسر عمه شوهر خواهرم‌ رو بردیم که تو یافت آباد خودش فروشنده بود

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
اگه بی انصاف  باشن آره .به خاطر همین ادم باید تو هر جا یه آشنا داشته باشه‌ هزینه ای که میکنه‌ خ ...

کار خوبی کردین. توی این مملکت باید همه جا مواظب باشیم سرمون کلاه نره

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
کار خوبی کردین. توی این مملکت باید همه جا مواظب باشیم سرمون کلاه نره

هزینه سیسمونی چند شد

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .
همین رو بگو، اونوقت ببین اگه این ریخت و پاشهای اضافه کم بشه و به شکرانه تولد بچه مبلغی که قراره اسرا ...

دقیقا. اینا همش دهن پرکنیه. من نمیگم کریر نخر میگم مثلا اگه قیمت از 1 تا 2میلیون تو 1میلیونی رو بخربا1تومن بقیه اش یه سری وسیله دیگه بگیر در آخر اگه قرار بوده 10 تومن هزینه کنی و با 8تومن جمع شد این 2 تومن رو بده به یه نیازمندی هم آبروش رو حفظ کردی هم یه عمر دعای خیرش پشت سر بچه ات.و واقعا چی بهتر از این

دقیقا. اینا همش دهن پرکنیه. من نمیگم کریر نخر میگم مثلا اگه قیمت از 1 تا 2میلیون تو 1میلیونی رو بخرب ...

اون موقع بدیم به نیازمند کی دهن خانواده شوهر رو ببنده

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..