2777
2789

خوبه که میترسی،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه کار بدی می خوایی بکنی ؟ من هرکسی رو دیدم این کارو کرده خیلی بد آورده تو زندگی اش. بچه خیر و نیکی و برکته. از قهر خدا بترس.بچه که بیاد آمادگی اش هم میاد. خدا خودش کمکت می کنه .خواهشا این کارو نکن .خیلی ها حسرت این لحظه رو دارند قدر بدون

چرا گلم آمادگی چی رو نداری اگه از لحاظ مالی هستش اینو بدون خدا خودش روزی رسون دیدم که میگم ولی هیچوقت این اشتباه رو نکن بخوای سقطش کنی مطمئن باش یه عمر افسوس میخوری

ای بابا ،خدا هم واقعا چه کارایی میکنه من موندم،من دارم واسه بچه دار شدن خودمو میکشم بعد یکی میخواد سقط کنه😐😐بیار بدش من من امادگی دارم شدیدا

میخواهم بهترین باشم 🙌

یه عاااالمه منتظر تو این سایت هست همچین تاپیکایی حرصصصصصص میدن حرص😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 این همه ما تو صف وایسادیم خدا بهمون نداده بعد یهو خارج نوبت به یکی میده اونم اینجوری شکر میکنه... خدایا شکرت 😞😞😞😞😞😞😞😞

عزیزم این کارروانجام نده دلت بسپربه خداوازش کمک بخواه که بهت توان مادرخوب بودن روبده 

زندگی برای همه سختی داره باید صبوربود وبااراده قوی ادامه داد

برای سلامتی دخترم دعاکنید
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز