2789
نمیدونم  انتظارشو نداشتم

منم ناخواسته باردارشدم گلم اونقدرگریه کردم ولی چندماه بعدک شکمم بزرگ شدوتکونای دخترموفهمیدم گفتم خدایاشکرت که این بچروبهم دادی اوایل آدم میترسه شوکه میشه ولی بعدش خوب میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر،اخه یه طوری گفتی ترسیدم

هرکاری یه حکمتی داره  عمه ی من میگفت ۲۰سال پیش که بعده۴تا بچه فهمیدم حامله ام ودوقلوهستش به شوهرم گفتم بایدسقطش کنیم ولی شوهرم گفت خدا صلاح دیده نزاشت۱۰سال پیش شوهرش فوت کرد الان میگه اگه این دوقلوهانبودن من تنهای چیکارمیکردم آخه بچه های قبلیش همشون ازدواج کردن۰توی خواست خدا نه نیار عزیرم

یه عاااالمه منتظر تو این سایت هست همچین تاپیکایی حرصصصصصص میدن حرص😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 ...

از همه تون عذر خواهی میکنم 

۳۲ سالمه 

بارداری اول 

نمیدونم بغض گلومو گرفته از دیروز 

نمیدونم چه مرگمه 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌
ای بابا ،خدا هم واقعا چه کارایی میکنه من موندم،من دارم واسه بچه دار شدن خودمو میکشم بعد یکی میخواد س ...

آفرین به تو

تیکه انداختن کار قشنگی نیست،دل شکوندن هم خوب نیست اونم کسی عین من

عزیز دل قربونت برم .اشتباه میکنی 

من فقط از شجاعتت خوشم اومد گفتی که امادگیشو داری 

پس من چرا اینجوریم 

حسودیم میشه بخدا بهتون 

عزیز دل قربونت برم .اشتباه میکنی  من فقط از شجاعتت خوشم اومد گفتی که امادگیشو داری  پس م ...

منم به تو حسودیم میشه که بارداری،من فقط 21سالمه و تازه فهمیدم بارداری برای من و همسرم دشوار یا غیر ممکنه،با حسرت بچه های دیگرانو میبینم تو دلم پر از غمه ولی به شوهرم میگم من اصلا بچه نمیخوام تو ناراحت نباش

میخواهم بهترین باشم 🙌