2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مونده چه بيماري باشه اكثرا من شنيدم جواب ميده مخصوصا طب ايت ا..تبريزيان

شاگرداشون تو شهرمون هستن ،ولی تو نت درباره شون بد نوشته بودن ،حالا نمیدونم برم پیششون یا نرم 

من و به همه به شدت توصیه میکنم معجزه رو ببینن فقط باید صبور باشید برای باردار شدن از ماساژ های خوبی در طب اسلامی استفاده میکنن و همینطور داروها هم جدیدا کپسول داره هم دم کردنی خیای راحت تر شده

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

بچه های من دیر حرف میزنن ،دخترم دیر حرف اومد الان کلاس سو مه ،،پسرم الان سه سال ونه ماه شه هنوز درست صحبت نمی کنه ،یه کم استرس هم داره پسرم ،،دیروز رفتم پیش شاگرد ای دکتر تبریزیان ،،فردا قراره داروهاش رو بگیرم ولی دو دل بودم به پسرم دارو بدم یا نه ،،،، 

شاگرداشون تو شهرمون هستن ،ولی تو نت درباره شون بد نوشته بودن ،حالا نمیدونم برم پیششون یا نرم 

با نت کاری نداشته باش، چون پزشکی دنیا بویژه کشور ما دست مافیاست و با درمان اصولی مقابله میکنه، من خودم چند تا از درمان شدگان آقای تبریزیان رو دیدم، با طب اسلامی و برای بیماریهای لاعلاج