2777
2789

سلام من امشب مهمون داشتم زرشک پلو با مرغ درست کردم بدک نبود. غذام ولی اونجوری که میخاستم نشده بود یه ذره مزه تلخ مانندی میداد البته زیاد. نه یه کم .دو تا پیاز. بزرگ رنده کردم تفت دادم سرخ که شد. (البته من پیاز. رنده رو نمیتونم دقیق تشخیض بدم  سرخ شدنشو )بعد. مرغو اضافه کردم با ادویه  یه ذره تفت دادم بعد. رب زدم بعدش اب ریختم بعدم یه نضف هویچ حلقه کردم ریختم توش همین حالا اونجور که میخاستم نشده بود البته بد. نبود. حالا به نظر. شما عیب کارم چی بوده ؟؟

ابلیمو هم ریختی واسه مزه دار شدنش

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مرغو سرخ میکنم بعد پیاز رنده میکنم سرخ میکنم رب گوچه با پیاز تفت میدم یه کوچولو زرشک و دوتا تیکه فلفل دلمه هم میندازم توش با ادویه بعد آب جوش میریزم وقتی کامل سس آماده شد مرغ سرخ شده رو میچینم توش با شعله متوسط میزارم اماده بشه

عالی میشه

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

من همیشه پیازمو کم تفت می دم و همیشه ربم رو جدا تفت میدم و یه قاشق شکر و سرکه بهش اضافه می کنم 

زردچوبه هم کم می زنم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

باید صبر میکردی مرغ طلایی میشد بعد ادویه میزدی ، ادویه زیاد سرخ بشه تلخ میشه

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا