2777
2789
عنوان

بارداری

182 بازدید | 49 پست

سلام دوستان خوب هستید دوستان من موعدم روز25 بودبعد6.7روزتخمگذاریم میشه بنظرتون کی بی بی بزنم معلوم میشه 

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

میشه کمکم کنید راهنمایی کنید اونایی که بلدن وجواب گرفتن

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

یعنی الان ۶ روز از اقدامت می گذره؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی الان ۶ روز از اقدامت می گذره؟؟

نه میشه گفت 2.3 روز میگذره

چی یعنی ۲۵ فروردین باید میشدی نشدی؟؟؟

نه 25 فرودین پری شدم 

دوره هات چند روزس؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

پری شدم همون 25 بعد روز تخمگذاریم میشه 6.7 بود  من میگم کی بی بی بزنم شاید این ماه انشاالله باردارنشون بده کی انجام بدم

امضاتو عوض کن یعنی چی ک هر چی باشه بلااخره یا دختر میده یا پسرعزیزم انشاالله این ماه باردار بشی و دل ...

خو چی بنویس چی بگم بچه میخوام چه کنم خو 

خوب دقیقا ک مثل منی  من ۲۴ ام پری شدم  چه عجله ای داری حالا حالا ها وقت داریم

نمیدونم نمیدونم

خوب دقیقا ک مثل منی  من ۲۴ ام پری شدم  چه عجله ای داری حالا حالا ها وقت داریم

بچه میخوام یبار باردارشدم تا 6ماه بارداری بعد زایمان زودرس داشتم وبدنیااومد دوروز توشیشه موند بعد قسمت نبودبمونه😢😢بچه میخوام