2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 49 پست
نمیدونم نمیدونم

صبر کن فعلا خواهر من 

هنوز وقت هم داری 

باردارم باشی به این زودی نشون نمیده 

۲۵ اردیبهشت بی بی بزن 

ما دقیقا مثل همیم 

هنوز تا اخر این هفته احتمال بارداری هست 

پسر نازم عاشقتم  
خدا نگات کنه انشالله و ی بچه ی سالم نصیبت کنه

انشاالله تو بارداری توروخدا واسم دعاکن توروخدا انشاالله این ماه باردارباشم   

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من نمی دونم دوره هات چند روزس ولی اگه ۲۸ روزه باشی امشب دقیقا تخمکگذاریته اگه ۳۰ روزه باشی ۱۰ اردیبهشت 

حالا اینارو ول کن 

اگه لقاحت زود انجام شده باشه ۲۲ اردیبهشت بی بیا مثبت میشه 

من خودم سه روز قبله موعدم بی بیم مثبت شد

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
بچه میخوام یبار باردارشدم تا 6ماه بارداری بعد زایمان زودرس داشتم وبدنیااومد دوروز توشیشه موند بعد قس ...

استرس سم هست واسه ما ها ک اقدامیم 

عزیزم ریلکس باش 

تا اخر هفته هم هنوز احتمال بارداری وجود داره اقدام رو داشته باش انشاالله ک باردار بشی

پسر نازم عاشقتم  
صبر کن فعلا خواهر من  هنوز وقت هم داری  باردارم باشی به این زودی نشون نمیده  ۲۵ ار ...

انشاالله انشاالله خداازبونت بشنو آمین

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

شما الان روز ۱۵ پاکی قرار دارین تخمک گذاری معمولا از ۱۲ تا ۱۷ پاکی اتفاق میفته تو این چندروز شانس باردار شدنتون بالاس از کیت تخمک گذاری استفاده کنید تا زمان دقیق‌تره تخمک گذاریتون دستتون بیاد

داریم برگه های کتاب تاریخ آیندگانو زندگی میکنیم؛ امیدوارم تهش قشنگ باشه :)

استرس سم هست واسه ما ها ک اقدامیم  عزیزم ریلکس باش  تا اخر هفته هم هنوز احتمال بارداری و ...

تا مگه باید اقدام کنید اخه میگن تخمک تادوروز بیشتر نمیمونن

ببین من منظورش رو متوجه شدم ۲۵ فروردین پریود شده بعد از تموم شدن پری هم اقدام داشته

خب اخه تا تخمک ازاد نشه اصلا میشه باردار شد بنظر شما؟؟؟؟ 

تخمکگذاریشم بست به طول دورش داره دیگه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
شما الان روز ۱۵ پاکی قرار دارین تخمک گذاری معمولا از ۱۲ تا ۱۷ پاکی اتفاق میفته تو این چندروز شانس با ...

انشاالله

تا مگه باید اقدام کنید اخه میگن تخمک تادوروز بیشتر نمیمونن

ببینید من حساب کردم از چند روز پیش تا اخر این هفته و شاید تا چند روز اول هفته اینده یک روز درمیون اقدام کنیم احتمالش خیلی بالا هست ..تا اخر این هفته هم خیلی خوبه اقدام کنیم مخصوصا فردا و پس فردا 

پسر نازم عاشقتم  
خب اخه تا تخمک ازاد نشه اصلا میشه باردار شد بنظر شما؟؟؟؟  تخمکگذاریشم بست به طول دورش داره دیگ ...

از روز اول پری رو در نظر بگیر شما 

روز اول پری شما۲۵ فروردین هست .همین طور حساب کن بگو ۲۵ ام روز اول .۲۶ ام روز دوم ....تا روز ۱۲ ام ببین چندم میشده ..حالا از روز ۱۲ .۱۴ .۱۶ .۱۸ اقدام کن 

پسر نازم عاشقتم  
ببینید من حساب کردم از چند روز پیش تا اخر این هفته و شاید تا چند روز اول هفته اینده یک روز درمیون اق ...

اوکی انشاالله مرسی عزیزم