2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا با تجربه خودم میگم چون هی از واجبی استفاده میکنم 

عفونتو نمیدونم ولی بعد استفاده کردنش خس میکنم خیلی از لخاظ میکروبی تمیز 😑شدم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

هر چیزی قدیما استفاده میکردن خوب بوده

استفاده اش ضرر نداره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اصلش باشه اره اون بو دارا

اره منم بودارهارو دوست دارم 

بعد استفاده ازش انگار ی انتی باکتریال قوی ایتفاده کردم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

من استفاده میکنم همیشه نمیدونم اتفاقیه یا از اونه تا حالا عفونت نداشتم

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

واجبی های رایجی پور

میگیری هفته ای یک بار از پایین پاهات تا گردنت عین ماست میمالی

پنح دیقه صبر میکنی میشوری

حنا درست میکنی اونم همونجوری میگیری ب بدنت ده دیقه صبر میکنی میشوری

هر جایی از بدنت ک عفونت داشته باشه ب صورت دونه وو جوش میریزه بیرون نترس

هفته ای یک بار تکرار کن

اینم بگم تقریبا واسه کل بدن یک بسته و نیم کافیه

اویلم زیاد مو نمیبره انتظار مو بری نداشته باش

واجبی ک بو بد بده این خاصیتو داره نه اون بی بوها ک مغازه ها دارن

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
2790
2778
2791
2779
2792