2777
2789
عنوان

لالایی فارسی

245 بازدید | 30 پست

سلام خانوما شما لالایی یا مثلا آواز برای کوچولوهاتون چی میخونین؟🙈🥰من ایران زندگی نمیکنم و خیلی دوست دارم دخترم از وقتی که به دنیا میاد فارسی بشنوه و خوب یاد بگیره ٬ چندتا آهنگ که شعر قشنگ دارن بهم پیشنهاد میدین؟ ( آهنگهایی که من دوست دارم به درد لالایی نمیخورن بچه اکتیو میشه 😅😄)

⭐️🦄خوبی خوبی را کند جذب این بدان🦄🌟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه نفر خوابش میاد و واسه خواب جا نداره

یه نفر یه لقمه نون ٬ برای فردا نداره

یه نفر میشینه و اسکاناساشو میشمره

میخواد امتحان کنه که تا داره یا نداره

یه نفر از بس بزرگه خونشون٬ گم میشه توش

اون یکی٬ اتاقشون واسه همه جا نداره

بابا میخواد واسه دخترش عروسک بخره

انتخاب هم میکنه ٬ پولشو اما نداره

یکی دفترش پر از خط خطی و نقاشی

اون یکی مداد برای آب و بابا نداره

یکی ویلای کنار دریاشون قصره ولی

اون یکی حتی تو فکرش آب دریا نداره

یکی بعد مدرسه توپ چهل تیکه میخواد

مامانش میگه اینا گرونه اینجا نداره

(میتونی اینو با ریتمِ لالایی براش بخونی)

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

گنجشک لالا سنجاب لالا آمد دوباره مهتاب لالا/گل زود خوابید مثل همیشه قورباغه ساکت خوابیده بیشه لالا لالاییی لالا لاییی/جنگل لالا برکه لالا شب برهمه خوش تا صبح فردا لالا لالاییی لالا لالایییی لالا لالاییی برای برنامه شب بخیر کوچولویی رادیو بود دهه شصتیا کی یادشه

عشق مامان وبابا سوگند خانم وآقا بنیامین 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
اکتیو یعنی چی؟

یعنی خوابش میپره بچه٬ آهنگای قری دوست دارم من و بلدم آهنگای آرومی هم که بلدم شعرشون مناسبه بچه نیست. شما چی پیشنهاد میدین؟

⭐️🦄خوبی خوبی را کند جذب این بدان🦄🌟

اهنگ لالایی مرجان فرصاد ... عالیه . من برای پسرم میخوندم 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
یعنی خوابش میپره بچه٬ آهنگای قری دوست دارم من و بلدم آهنگای آرومی هم که بلدم شعرشون مناسبه بچه نیست. ...

لالایی فارسی بلد نیستم ،ترکی بلدم که شما ترک نیستین

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍