سلام دوستان من سه سال قبل ی سقط خودبخودی تو هفته 7و پارسال دو قلو داشتم تو ماه ششم مسمومیت بارداری گرفتم و دو تاش مرد تو شکمم امسال یازده هفته بودم رفتم سونو گفت شش هفته رشد متوقف شده و سقط شد .بنظرتون مشکل دارم باید ازمایشات برا سقط بدم و کسی میدونه هزینش چقده بیمه هم نداربم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود.
نسخه دوم: برای خودتون!!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود.
نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!! MTHFR PAI1
نسخه چهارم: برای خودتون!!!! این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocystein Beta 2 Glycoprotein (IgG) Beta 2 Glycoprotein (IgM) Igm IgA CD4 CD8 CD4/CD8 CD16 CD56 CD16+CD56 CD5 CD19 CD5+CD19 CD69
توروخدا برامنم بفرست منم همین مشکلو دارم اما دکتر نمینویسه برام ازمایش میگ ی بار طبیعیه
نسخ آزهای تکمیلی!!!!!
نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود.
نسخه دوم: برای خودتون!!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود.
نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!! MTHFR PAI1
نسخه چهارم: برای خودتون!!!! این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocystein Beta 2 Glycoprotein (IgG) Beta 2 Glycoprotein (IgM) Igm IgA CD4 CD8 CD4/CD8 CD16 CD56 CD16+CD56 CD5 CD19 CD5+CD19 CD69