2789
عنوان

سقط جنین

356 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من سه سال قبل ی سقط خودبخودی تو هفته 7و پارسال دو قلو داشتم تو ماه ششم مسمومیت بارداری گرفتم و دو تاش مرد تو شکمم امسال یازده هفته بودم رفتم سونو گفت شش هفته رشد متوقف شده و سقط شد .بنظرتون مشکل دارم باید ازمایشات برا سقط بدم و کسی میدونه هزینش چقده بیمه هم نداربم 

عزیزم متاسفم

بهتره برید ازمایشات تکمیلیو بدید

میشه بپرسم علائم‌مسمومیتتون چی بود؟؟

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

اخی عزیزم😢😢انشالله خدا صبرت بده،،،منم سقط داشتم خیلی سخته ،،،میگن باید ازمایشات سیستم ایمنی وانعقادی رو انجام بدی،،،منم میخام برم ولی فکر کنم گرون باشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی بگردم عزیزم!واقعا ناراحت شدم برات!انشالله خدا عوضشو بهت بده و به زودی زود باردارشی و خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده!من دکتر برام آزمابش خون تخصصی نوشت گفت برم بدم پولش با بیمه شد ۸۴۰هزارتومان،نمیدونم چی بود ولی ازمایش ندادم!شما حتما برو آزمایش بده

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
اخی عزیزم😢😢انشالله خدا صبرت بده،،،منم سقط داشتم خیلی سخته ،،،میگن باید ازمایشات سیستم ایمنی وانعقا ...

من داراییم ی النگو گفتم بفروشم خرج دوا دکترم کنم دیگه خسته شدم 

من داراییم ی النگو گفتم بفروشم خرج دوا دکترم کنم دیگه خسته شدم 

عزیزم انشالله خدا واست معجزه کنه،،منم بخدا با ای وی اف باردار شده بودم بعداز۱۷سال،،،این بلا که سر بچه ام اومد گفتم به هر قیمتی که شده برم ازمایشامو انجام  بدم،،،توهم حتما انجام بده انشالله که مشکلی نیست،،توکل بخدا کن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

عزیزم بهتر بود بعد از سقط دومت پیگیری میکردی.

منم بعد سقط دومم برای درمان اقدام کردم و تمام آزمایش های سقط مکرر و خودم و شوهرم انجام دادیم پارسال نزدیک دو ملیون هزینش شد معلوم شد مشکل انعقادی دارم چند ماه درمان کردم و بعدش به لطف خدا باز باردار شدم 

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
الهی بگردم عزیزم!واقعا ناراحت شدم برات!انشالله خدا عوضشو بهت بده و به زودی زود باردارشی و خدا بهت یه ...

وای چقد زیاد هزینه اش،،،تا ببینم با بیمه سلامتم همین قیمت باشه یا بیشتر؟؟؟😔😔خدا خودش کمک کنه اینهمه هزینه .....

عزیزم بهتر بود بعد از سقط دومت پیگیری میکردی. منم بعد سقط دومم برای درمان اقدام کردم و تمام آزمایش ...

خدارو شکر عزیزم 

وای چقد زیاد هزینه اش،،،تا ببینم با بیمه سلامتم همین قیمت باشه یا بیشتر؟؟؟😔😔خدا خودش کمک کنه اینهم ...

برو عزیزم ارزش داره که بچت سالم دنیا بیاد!من انجام ندادم چون یه بار سقط داشتم و اونم قلبش واستاده بود.دفترچه منم سلامت بود

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
برو عزیزم ارزش داره که بچت سالم دنیا بیاد!من انجام ندادم چون یه بار سقط داشتم و اونم قلبش واستاده بو ...

اره عزیزم میرم حتما،،،بچه منم قلبش وایساد تو۸هفته😔😔😔