2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

متوسط فکر کنم بشه 50 

باید بری بگردی 

وسیله هم کم بخری 

الان مشکل اینجاست که دیگه فروشنده واقعی هم کم پیدا میشه 

قبلا می رفتی به زور می گفتند بیا از ما بخر حالا میگه صبر کن قیمت بگیرم زنگ میزنن با تلفن چک می کنند چقدرم میزارن روش، بعدش با منت نقد باید بخری 

دوسال پیش این طوری نبود 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 

بین هفتاد تا صد تومن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

من تازه خریده ام

جنس خوب خریده ام 

ولی چیزایی خریدم که واقعا برام استفاده دارن 

شد حدود صد تومن 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

من تازه خریده ام جنس خوب خریده ام  ولی چیزایی خریدم که واقعا برام استفاده دارن  شد حدود ...

ماقراره خونه رهن کنیم...نمیدونم درچه حدبگیرم چون توجابحایی هاخراب نشه

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش
ماقراره خونه رهن کنیم...نمیدونم درچه حدبگیرم چون توجابحایی هاخراب نشه

پس واقعا کم بگیر 

چون متراژ خونه هم مهمه

یه لیست تهیه کن 

وسایل کاربردی ولی جنس خوب بخر 

سی تومن هم وام ازدواج داری 

روی اون هم حساب کن 

انقده وسایل نگیر که تا مدتی هیچی نتونی بخری

ذوق ازدواج به اینه که با قناعت وسایل کوچیک رو بعدا بخری و سر حوصله 

مبادا به خانواده ات فشار بیاری 

پس واقعا کم بگیر  چون متراژ خونه هم مهمه یه لیست تهیه کن  وسایل کاربردی ولی جنس خوب بخر ...

وام ازدواج گرفتین شما؟چقدطول میکشه تابدن؟

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش
2790
2823
2791
2779
2792