2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست
از قیمتا حبر نداری خواهر من ی قابلمه اذر خریدم ۲۵۰۰ الان شده ۴۳۰۰ در این حد گرونی شده

نه لوازم خانگی نرفتم سمتش ولی اگه فقط لوازم ضروری بخر 

خیلی نمیشه 

بچه راستی میگن لوازم ایرانی با مارک های LG,  Samsung 

دارند به مردم می فروشند 

خیلی حواستون جمع کنید 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 
متوسط فکر کنم بشه 50  باید بری بگردی  وسیله هم کم بخری  الان مشکل اینجاست که دیگه ...

عزيزدلم من همسرم لوازم خانگي فروشه خدا خودش ميدونه كه قيمتها ساعتي و دقيقه اي تغيير ميكنه يهر الان به مشتري قيمت ميده ٢ تومن يك ساعت بعد ميخواد جنسو تهيه كنه همونو بهش ميدن ٢٢٠٠ خب تقصير اين بنده خدا چيه اين وسط😔😔😔توروخدا اينجوري قضاوت نكن دوستم درست نيست😔😔

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قیمتا حبر نداری خواهر

اتفاقا دارم جهیزیه میخرم خودم و از خودم چون مارک میخرم بالای 100 میشه و همه چیز هم خریدم (حتی مثلا تخم مرغ پز ، میوه خشک کن  و خیلی چیزای این مدلی)

ولی میدونم با مارکای معمولی و نخریدن چیزای غیر ضروری (مثل سرخ کن و ...) میشه با 50 جمعش کرد

وام ازدواج گرفتین شما؟چقدطول میکشه تابدن؟

ما نگرفتیم هنوز 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

عزيزدلم من همسرم لوازم خانگي فروشه خدا خودش ميدونه كه قيمتها ساعتي و دقيقه اي تغيير ميكنه يهر الان ب ...

خانومی من شوهر شما را قضاوت نکردم 

من کل این مملکت و فنا شدن همه چی رو عرض کردم 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 
اوهوم ثبت نامم نکردین؟

نه

هنوز نرفتیم عقد کنیم 😂

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

2790
2823
2791
2779
2792