2777
2789

خودتون استفاده کردین؟؟

برای عفونت هم مناسبه؟؟ 

شنیدم فیروز و هیدرودرم خوبه... 

برای عفونت چ کارا خوبه؟!!! 

ممنون میشم بگید 

مرررررسی 

دکتر من میگه فقط سروینا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من‌دئودراگ‌دارم عالیه نمیدونم اسمشو درست نوشتم یا نه 😁

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟ خودت میزنی؟ خوبه؟ 

میگه کیفیتش عالیه من زیاد زدم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
زیادش ضرر داره هفته ای چن بار میزنی

من منظور از زیاد زدن اینه که چند سری خریدم😬

هفته ای ۳ بار من میزدم

فعلا یه مدته نمیزنم فقط شامپو بچه فیروز میزنم

نمیدونم یه مدت هیدرو درم داشتم خوب بود 

اما خیلی وقته استفاده نکردم.

جدیدا خارش گرفته بودم میخواستم ژل بهداشتی بخرم اما باز پشیمون شدم.

یه کلو تریمازول خریدم دارم مصرف میکنم یه کم بهتر شدم

💏

ببخشید منم یه سوال بپرسم...اینکه ژل بهداشتی دوشیزگان و بانوان جدا از همه؟؟؟ اگه اره، مثلا یه خانوم از ژل بهداشتی دوشیزگان استفاده کنه یا بالعکس، مشکلی داره؟؟؟

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛
نمیدونم یه مدت هیدرو درم داشتم خوب بود  اما خیلی وقته استفاده نکردم. جدیدا خارش گرفته بودم می ...

این دارو که گفتی قرص‌ش گرفتی؟؟ 

خیلی از عفونت میترسم... چن روزه همش دارم سرچ میزنم ببینم چی خوبه چی بد.

این دارو که گفتی قرص‌ش گرفتی؟؟  خیلی از عفونت میترسم... چن روزه همش دارم سرچ میزنم ببینم چی خو ...

نه این پماده واژیناله .

مترو نیدازول قرصه اونم میتونی بندازی واسه عفونته.

زیاد حساسیت به خرج نده زودتر میاد سراغت😖

💏