2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بدون مشورت دکترم گرفتم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟؟

بنظرم نزن حتما حتما باید با دکترمسورت کنی چون بارداری خطرناکه . داروخونه هم دکتر داره بپرس حتما

تیکر عروسیمه
روغن های پالم وذرت وتراریخته،خذف بشه و شحم گاوی مصرف کنید صورت وپوست براق وزیبایی پیداکنید خودم امتح ...

ممنون از راهنماییتون.شحم گاوی چیه ؟شما لک بارداری داشتین ؟

بنظرم نزن حتما حتما باید با دکترمسورت کنی چون بارداری خطرناکه . داروخونه هم دکتر داره بپرس حتما

باشه ممنون.به نظرتون دکتر زنان در این رابطه میشه به نظرش اعتماد کرد یا برم دکتر پوست ؟

ممنون از راهنماییتون.شحم گاوی چیه ؟شما لک بارداری داشتین ؟

بله من توبارداری این مشکل روپیداکردم آخرش باروغن شحم گاوی وروغن دنبه جواب گرفتم

https://www.google.com/search?q=دنبه خیراندیش&client=ms-android-xiaomi&prmd=ivn&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwiPkYGQkPPhAhXd6OAKHQLkCtsQ_AUoAnoECAwQAg&biw=360&bih=559

همیشه ۱۸ساله هستم  

اینکه لک صورت چرا ایجاد شده و از چه نوعی هست حتما باید توسط یه دکتر با تجربه تشخیص داده بشه چون اگر نوع لک و اشتباه تشخیص بدن کلان روش درمانش هم  ممکنه منحرف بشه و اصلا نتیجه نگیری. بهترین متخصص پوستی که میشناسم دکتر الهه لطفی هستش که بسیار با تجربه و ماهر هستند