من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چرا؟؟؟؟سخته اما نه اینقدرا چنتا از همکارای همسرم عمل کردن راضی نیستن. میگن کلا خوب نیست عمل کنی،چشم ...
اره دارم استفاده میکنم خیلی ناراحتم دلم میخواد برگردم به اون موقع ها که عینکی نبودم یعنی واسه من عینکی شدن یه طوفان بزرگ بود سه ساله که عینکی شدم الانم تو خونه عینک میزنم ولی بیرون نمیزنم...همین که میگن عمل بده منو خیلی ناراحت میکنه چون تو این مدت که ناراحت بودم همش خودمو با این راضی میکردم که عمل میکنم اما نمیشه آون عوارضش زیاده...خود عینک معضله واسم حالا هم ناراحتم که نکنه هی زیاد تر بشه...من سه سال شماره چشمم تقریبا ثابت مونده اما آستگماتم زیاد شده ...خیلی ناراحتم...شماره چشمم یکیش نیمه یکی دیگش یک و بیست و پنج