2777

چند سالی باید عینک میزدم اما نزدم. اما سه ماه پیش رفتم دکتر گفت بزن یا عمل کن،منم دیگه استفاده میکنم بعضی وقتا ولی تحملش سخته برام🙁

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
چند سالی باید عینک میزدم اما نزدم. اما سه ماه پیش رفتم دکتر گفت بزن یا عمل کن،منم دیگه استفاده میکنم ...

من قلبم درد میکنه از بس بهش فکر میکنم ....دلم میخواد بمیرم...حالم خیلی بده.‌‌شما عمل میکنی؟؟؟

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من قلبم درد میکنه از بس بهش فکر میکنم ....دلم میخواد بمیرم...حالم خیلی بده.‌‌شما عمل میکنی؟؟؟

چرا؟؟؟؟سخته اما نه اینقدرا

چنتا از همکارای همسرم عمل کردن راضی نیستن. میگن کلا خوب نیست عمل کنی،چشم خشک میشه،اشک دیگه نمیاد. منم فعلا عینک میزنم. نمیزنم سردرد میگیرم

شما الان داری استفاده میکنی؟

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
چرا؟؟؟؟سخته اما نه اینقدرا چنتا از همکارای همسرم عمل کردن راضی نیستن. میگن کلا خوب نیست عمل کنی،چشم ...

اره دارم استفاده میکنم خیلی ناراحتم دلم میخواد برگردم به اون موقع ها که عینکی نبودم یعنی واسه من عینکی شدن یه طوفان بزرگ بود سه ساله که عینکی شدم الانم تو خونه عینک میزنم ولی بیرون نمیزنم...همین که میگن عمل بده منو خیلی ناراحت میکنه چون تو این مدت که ناراحت بودم همش خودمو با این راضی میکردم که عمل میکنم اما نمیشه آون عوارضش زیاده...خود عینک معضله واسم حالا هم ناراحتم که نکنه هی زیاد تر بشه...من سه سال شماره چشمم تقریبا ثابت مونده اما آستگماتم زیاد شده ...خیلی ناراحتم...شماره چشمم یکیش نیمه یکی دیگش یک و بیست و پنج 

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....