2777
2789
برو بیرون قدم بزن ورزش کن موزیک شاد گوش بده همش نشین تو خونه با دوستات بیشتر رفت و آمد کن

توی غربتم. و اینکه هیچ دوستی ندارم. بچه ام کوچیکه نمیتونم تنعا برم بیرون. اگرم ببرمش بیشتر اعصابمو خورد میکنه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ای خواهر منم همینطورم شوهرمن چن وقت ی بار بی دلیل قهرمیکنه حس میکنم نرمال نیس وکرنه چشه اینقدر سرد وسنگین رفتار میکنه منم خسته ام دیگه. امروز ظهر زد زیر بشقاب برنجش از رو میز پرتش کرد پایین ک این چ برنج عدسیه درست کردی. الکی میگه ها دنبال بهونه بود

از عوارض خونه نشینیه..زندگیت میسه چهار دیواری....در ضمن اینقدر راحت حرف طلاق عاطفی رو نیار....عشق ریشش از وجود زنه..وقتی ریشش رو تو خودت بخشکونی کم کم همه چی تو خونه میره رو هوا....

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

نمیدونم چرا خانوما باور نمیکنن یکی اصلی ترین دلیلای افسردگیمون اینه که خانه داریم ! اگه شاغل بودیم اگه هر روز با موضوع جدیدی سر و کله میزدیم اگه آخر هر ماه حقوق میگرفتیم برا زحماتمون اگه حس قدرت داشتیم و حس استقلال الان کمتر افسرده بودیم .

نمیگم همه خانه دارا افسرده ان ! کسی که دلش با خانه داری نیست افسرده میشه ! کسی که اعتقادش به خانه داریه نه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
نمیدونم چرا خانوما باور نمیکنن یکی اصلی ترین دلیلای افسردگیمون اینه که خانه داریم ! اگه شاغل بودیم ا ...

افسردگی بعد از زایمان  رو باید جدی گرفت

این ب کنار 

با اصل حرف تون ، موافق م ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
باشوهرت اشتی کن برین بیرون باهم خوش بگزرونین,اگرم نمیخوای واقعا اشتی کنی خودت بادوستات برو بیرون,کلا ...

بچه همه کارامو ازم گرفته. خیلی محدودم کرده. اینجا هم هیچ دوستی ندارم