2777
2789
عنوان

من خیلی خستم

101 بازدید | 7 پست

سلام.دوس داشتم یجایی حرفمو بزنم گفتم چ جایی بهترازاین جا.

من خیلی خستم.خیلی زیاد.از زندگی.۱۱سال پای کسی موندم ک فکرمیکردم بهترین ادم دنیاست.وقتی نامزد کردیم یه اشکالات وتفاوت فرهنگی دیدم ولی گفتم مهم نیست همه چی درست میشه.ولی نشد.تفاوتایی ک خانوادش میذاشتن ک به کنار.وقتی هم ازدواج کردیم تمام نیشو کنایه های خودشوخانوادش همون صبح عروسی منو کشت.همون شب ازچشم افتاد هنوز بعدیکسال زندگی مهرش برنگشته تو دلم.بی حرمتی خیلی بدی ک به خانوادموپدرم کرد قلبمو بدرد اورده.

جدیدا که فهمیدم اوضاع خرابترازین حرفاست.تو گروهی بادوستاش توتلگرامه که دوتا دخترم هستن وچت میکنن.تو دایرکتا و.....مسیجاشو میبینم.تماسایی ک رد میکنه.جاهایی میره که اصلا به من نمیگه.ولی من از روی رسید بانکیش متوجه شدم.وقتی هم ازش میپرسم میزنه زیش میگه اشتبامیکنی.

حق قهر کردن یاناراحت بودنو ندارم.من فقط باید بخندم فقط بخندم.باید مواظب حرفام باشم ک ناراحت نشه چون من اخرباید بگم گوه خوردم.صبحاساعت۷میرم سرکار.بعضی وقتاهم تا۹شب سرکارم.به تمام مسائل زناشویی وزندگیم میرسم.نمیدونم مشکل از کجاست.ازموقعیتایی ک بخاطرش رد کردم.از ۱۱سال اززندگیم ک حروم کردم بعدم که فهمیدم انتخاب اشتباه ترین ممکن بوده خستم.

جدیدا شنیدم خواهرشم گفته دادشم موقع زن گرفتنش نبود.ماراضی نبودیم.نه بابام نه مامانم.پسرمون هنوز کم داشت.مونده بود تازنش.

دلم خیلی گرفته.ایقد گرفته که دلم میخواد خودکشی کنم.ولی دلم بحال مامانو بابام میسوزه برابعدش.بچه دوس دارم ولی نمیخوام این حماقتمو تکرار کنم ویکی دیگه رومثل خودم بدبخت کنم.

بهترین رفتاری که من خودم خیلی نتیجه گرفتم ازش اینه که کمتر بری طرفش حس کنه بهش نیاز نداری و خیلی مستقلی باهاش خوب و خوش اخلاق باش مثل قبل یعنی اخم وناراحتی نباشه فقط برای خودت بیشتر وقت بزار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین رفتاری که من خودم خیلی نتیجه گرفتم ازش اینه که کمتر بری طرفش حس کنه بهش نیاز نداری و خیلی مست ...

الان دوماهه به همین شکلم.دیگه شباهم دیرمیادتوخونه تا۱۲.۱.

اینایی که میگی شرایط منم بود تا حدودی

همیشه سعی میکردم باهاش صحبت کنم ببینم مشکل از کجاست

ولی همیشه حق به جانب بود 

بعد از یه مدت به خودم اومدم دیدم شدم عروسک دست اون 

اون خودش هر کاری میکرد و منو هر جور دوست داشت بازی میداد

تصمیمو گرفتم عزممو جزم کردم یه دعوای اساسی کردم و کل خانواده درگیر شدن

خیلی حرفا وسط کشیده شد و خیلی سخت گذشت

ولی نتیجه اش این شد که من به استقلال خودم رسیدم

خانواده شوهرم که دق ودلیشونو خالی کردن منم خالی کردم همه مون راحت شدیم

اینو نگفتم شماهم تا این حد برسونی

ولی واسه خودت ارزش قائل شو

هر جا حس میکنی بهت برمیخوره بگو و از قهر بودن نترس 

شوهر من بعدا اقرار کرده میدونسته منو داره اذیت میکنه و کارش درست نیست فقط این کارو انجام میداده من پررو نشم

تا جایی که عقلت اجازه میده گذشت کن ولی اضافه نه!

بذار قدرتو بدونه بدونه نخوای یه دقیقه هم نیممونی!!!

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
الان دوماهه به همین شکلم.دیگه شباهم دیرمیادتوخونه تا۱۲.۱.

خب پس متاسفانه ممکنه مشکل از یه جای دیگه باشه.من فکر کردم شاید شما زیاد توی دست و بالش بودین جایگاهتون یکم اومده پایین اینجوری خانم ها یکم جایگاهشونو دوباره پیدا میکنن ولی در صورتیه که مشکل فقط این باشه اگر این آقا رفیق باز و خوش گذرون باشه یا خدایی نکرده اهل خیانت این رفتارها اثری که نداره هیچ تازه دست و بالش هم بازتر میشه.شرایط سختیه  امیدوارم زودتر بتونی یه راهی برای آرامشت پیدا کنی

اینایی که میگی شرایط منم بود تا حدودی همیشه سعی میکردم باهاش صحبت کنم ببینم مشکل از کجاست ولی همیش ...

اتفاقه من دوماه پیش همین کارو کردم.یه دعوای اساسی راه انداختم ولی هیچ تاثیری نداشت حتی خانواده هاهم الان قهرن ولی خب بی تاثیربود

اتفاقه من دوماه پیش همین کارو کردم.یه دعوای اساسی راه انداختم ولی هیچ تاثیری نداشت حتی خانواده هاهم ...

مهم اینه که به طرفت بفهمونی حقوقی داری 

و از زیر پا گذاشتنشون ناراحتی

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...