2821
2789
عنوان

خانوادم

140 بازدید | 12 پست

بعضیا هدفشون از بچه دار شدن فقط لذت بوده نه ارامشی هست نه ویزی دوست دارم یه مدت برم مسافرت ازشون دور باشم به حدی هستم که وقتی میام خونه خبری از عشق و محبت خانوادگی نیست نفرت دارم از محیط خونمون از تک به تک فامیلام متنفرم دلم میخواد یه کار دو شبفت باشه انقد کار کنم جنازم بیفته خونه نه صداشون بشنوم نه ببینمشون تروخدا دعا کنید من از دست خانوادم فامیلای عتیقه نفهمشون راحت بشم

لا حول ولا قوة الا بالله این کاربری به دعاهای شما محتاجه توی این شب های محرم من هم تو دعاهاتون یاد کنیدیه افسرده گم شده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چی بگیم هرکسی ازیه چیزی میناله خداکمکت کنه

هیشکی آرامش نداره هر کدوم تو مشکلات غرقیم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

ای بابا ادم مذهبی اینقدر ناامید نیست

انسان نا امید زنده نیست من از لطف خدا ناامید نمیشم( خستم )

لا حول ولا قوة الا بالله این کاربری به دعاهای شما محتاجه توی این شب های محرم من هم تو دعاهاتون یاد کنیدیه افسرده گم شده

چی بگیم هرکسی ازیه چیزی میناله خداکمکت کنه هیشکی آرامش نداره هر کدوم تو مشکلات غرقیم

من هیچوقت روی ارامش ندیدم

باز خوبه انقد ازادی و امنیت مالی دادن بهت که میگی میتونی بری مسافرت تنهایی

تنهایی نمیرم عزیزم از نظر مال هم نیازی به پول نیست

من هیچوقت روی ارامش ندیدم

انشالله میبینی

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

عتیقه

دیوونم کردن واقعا عتیقن همشون کثیفن

اره واقعا مخصوصا من از بچه های داییم متنفرم اسدی ها عین گوه میمونن

😂😂

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز