ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من داشتم عمل کردم و بعد هم پرتو درمانی والان هم هورمون درمانی با قرص تاموکسیفن
یکی از دوستام رو دکتر گفته که داره ۴ سانت در ۱.۸ سانت هست. البته تازه نمونه داده و ازمایش خون و رادیولوژی کرده امروز. تودش متحرک هم هست. درد هم داشت. خیلی دکتر ترسونددش. بهش گفته احتمالا بدخیمه خیلی نگرانش کرده. منم نگرانش بودم تاپیک زدم. مال شما چطور بود؟
یکی از دوستام رو دکتر گفته که داره ۴ سانت در ۱.۸ سانت هست. البته تازه نمونه داده و ازمایش خون و رادی ...
توده های بدخیم نباید نمونه برداری بشه چون در صورت چاقو خوردن تو بدن پخش میشه .به دوستتون بگید بره کامل توده رو در بیاره فامیل ما اصلا نذاشت نمونه برداری بشه گفت کامل در بیارید بدخیم بود الانم خدارو شکر سالمه
یعنی اول عمل کردن حالا پرتو درمانی میکنن. شیمی درمانی چطور؟ تودشون چه ویژگی هایی داشت میدونید؟
هییییچ اطلاعی ندارم دوست نداره ضعف نشون بده وحرف بزنه ازش ولی تا اون جایی که میدونم عمل کردن یچیزی اندازه سکه گذاشتن بالای سینش بعد شیمی دارمانی کردن تموم شده پرتو درمانی داره تموم میشه بعد الانم مژه ها وموهاش داره درمیاد
می تونید بگید دوستان جواب آزمایشش چی شد توده آیا بدخیم بود یا خوش خیم ممنون میشم جوابمو بدی ...
عزیزم توده بخاطر وسعت و اندازش مشکوک به بدخیم بود. بعد نمونه برداری گفتن اصلا همچین چیزی نیست و ماستیت گراماتولوز اگه درست نوشته باشم نوعی ابسه هست. خیلی نگران بودن و حتی تمام ازمایشا رو رفتن ولی خداروشکر سرطان نبود و دکتر بهشون دارو داد و الان مصرف کردن و توده ای حس نمیکنن. قراره سونو بدن دوباره تا روند پیشرفت درمانو ببینن.