2777
2789
عنوان

شراکت_جاری....

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 33 پست

باهم وام پول وام رو‌تقسیم کردن؟

اینایی ک همسر شما حساب میکنن رو حساب کتاب میکنن ک خرد خرد از داداششون بگیرند؟

بعضی خواهر بردرا و برادرا این حساب کتاب ها رو باهم ندارن چون بردارن

من خواهرم برادرم همینجورین، و همیشه تو هر شرایطی مثل والدین برای من رفتار میکنن و مسیولیت مالی ، کاری همه چیو ب عهده میگرن هرچی هم میگم خودم میتونم فایده نداره

البته برادرم مجرده ولی خواهرم متاهله

ولی همسرش کاملا جونم دلن خوشد هوامو داره یعنی من اگه خواهرم رو قانع کنم ، شوهر خواهرم رو نمیتونم

شاید واقعا برادر شوهرت نیاز ب این حمایت داره ، نمیتونی بین ۲برادری ک میخوام پشتیبان هم باشن حتی کورکورانه کاری کرد

یادم تورو فراموش..

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چقدر بده شراکت دو تا برادر.ولی اگه ماه بعد چهار تا برات میخره میتونی بدی

میترسم نده..میترسم اگه بخره دیگه جرات نکنم بگم فلان چیز بخر چون میکوبه سرم که تازه فلان قدر دادم طلاهات...اینقد غرمیزنه تا ادم کوتاه بیاد

دلم به ” مستحبی ” خوش است که جوابش ” واجب ” است،السلام ...
خیلی سربسته توضیح دادی ما این وسط خیلی چیزارو نمیدونیم گلم اصلا نمیتونیم نظر بدیم یا قضاوت کنیم

تاپیک قبلیم همه چی هست

بذار بداخلاق بشه چندوقت تحمل کن بعد از اون دیگه تا آخر راحت میشی دیگه تو مشکلات ایقد رو طلاهات حساب نمیکنه مطمئنا جاریتم نذاشته کسی طلاهای اونو قاطی کارا کنه که الان راحت و آسوده س شما اشتباه کردی از اول الان یه ذره باید مقاومت کنی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
متاسفانه شوهرتون تک بعدیه و خودشو زندگیشو وقف کارش میکنه. افراطیه و اعتدال نداره. وگرنه شراکت اسمش ر ...

اصلا وابدا این حرفا تو مغزش نمیره

بذار بداخلاق بشه چندوقت تحمل کن بعد از اون دیگه تا آخر راحت میشی دیگه تو مشکلات ایقد رو طلاهات حساب ...

بعدا میکوبه سرم که یادت باشه پشتمو خالی کردی..روزای بد تنهام گذاشتی

اصلا وابدا این حرفا تو مغزش نمیره

خب پس برادر شوهرت و جاریت تقصری ندارن وقتی طرف خودش داره یه تنه همه کار میکنه منم بودم خوش میگذروندم چون اجباری نیست برا شوهرت انتخاب خودشه بذار جون بکنه و اعصابش خورد بشه و حرص بخوره. تو برا خودت زندگی کن طلاهاتم نده درگیر مسائلشم نشو پکر بود نمرس جرا عصبی بود نگوچرا بی محلی کن بهش اگه گفت پشتم نیستی بگو پشتم باش تا پشتت باشم تو خودتو وقف کن من نه وقتشو دارم نه انرژیشو مگه قراره چقد عمر کنم. سعی کن درگیر کاراش نشی بحث مشکلاتش اورد وسط ببخشید ببخشید ک و ن لقش خودکرده را تدبیر نیست تو خودتو سرگرم کارات کن با لبخند بگو الهی چه بد خدا کمکت کنه همین. به خودت برس و عشق و حال کن. شوهرتم جون بکنه بکنه انتخاب خودشه. وقتی ببینه بی تفاوتی داری واسه خودت لذت میبری یه فکری میکنه نکردم مهم نیست چون تو ضرری نکردی. 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
بعدا میکوبه سرم که یادت باشه پشتمو خالی کردی..روزای بد تنهام گذاشتی

اینا همش یه مدته که هنوز روت حساب کرده بود کم کم از سرش میفته من و خاهرم شاغلیم من دقیقا اشتباهات تورو کردم و خاهرم نه اون سالهاست راحته همسرش هیچ توقعی ازش نداره و من یه قرونم ندارم بخاطر همین حرفا، جدیدا تصمیم گرفتم مستقل شم بیشتر هوای خودمو بچه‌هامو داشته باشم تا همسرم که عادت کرده به تنبلی و شش دونگ حساب کردن رومن

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
باهم وام پول وام رو‌تقسیم کردن؟ اینایی ک همسر شما حساب میکنن رو حساب کتاب میکنن ک خرد خرد از داد ...

عزیزم زندگیم شده همش ازخودگذشتگی..شریکن تو همه چی.یه چیز هم بخریم باید اوناهم بخرن..پشت هم تا کی اخه؟؟چرا یکی هم پشت ما درنمیاد؟زندگیم داره خراب میشه..بخدا اینقد همو دوست داریم ولی هراز گاهی این مشکلات که میاد وسط همه چی بهم میخوره..اگه شراکت اینه که یکی بخوابه ویکی بدووه من حرفی ندارم..همش هم سرکوفت میزنه که بسهدیگه چقد دنبال پول میری😒

حالم بده معده درد گرفتم از فشار عصبی

الان چه فایده؟ به خودت برسو بیخیال شوهرت شو مایحتاج تورو فراهم کنه بقیش رو اصلا خودتو دخالت نده بذار سرویس بده به داداشش بده به درک. بذار وقف کنه خودشو بیخیال بابا تو برا خودت خوش باش و خرحیتو ازش بگیر حالا که زورت بهش نمیرسه زورت به خودت که میرسه. 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
اینا همش یه مدته که هنوز روت حساب کرده بود کم کم از سرش میفته من و خاهرم شاغلیم من دقیقا اشتباهات تو ...

متاسفانه عین مامانم..هرچی میشد بابام خیالش راحت بود.چون مامانم مثل یه مرد پشتشه از هرجا باشه جور میکنه.برادری خواهری..خودشم دیگه خسته شده