2821
2789
عنوان

شراکت_جاری....

690 بازدید | 33 پست

همونیم که دوتا داداش باهم شریکن

دیشب و پریشب دعوای بدی کردیم..یه وامه که بایدتمدید بشه و نیازبه پول دارن..میگم چرا همش تو تو فکر قرض و قوله هاتونی .اونا تو ارامش باشن و ماخانوادگی درگیر مسائل مالی..میگه یه بار دیگه بشنو درمورد اینا حرف میزنی بد میبینی..اینا پولشون کجا بود ک بهشون بگم ..دیشب میگفت سه تا النگو بده بفروشم عوض سه ماه دیگه هارتاشو میخرم.گفتم نه .وقتی میدم که دوتاهم از زنداداشت بگیری.عصبانی شدگفت یعنی تو مشکلات خوب پشتمو خالی میکنی یه ادم حسودو کینه ای هستی و...چیکارکنم بدم؟چرا من اینجوریم اخه😭😭😭😭😭چرا همش من من..یه بارم چک داشتن من پیشنهاد دادم طلا بفروشن اما خانوم بروی خودشم نیاورد..😭😭😭😭

دلم به ” مستحبی ” خوش است که جوابش ” واجب ” است،السلام ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب میکنی نده بذار یکم به مشکل بربخوره شاید داداششم یه تکونی به خودش داد وگرنه که به درک بذار خودش تنها بیفته دنباله مشکلاتش تو چرا جور بکشی وقتی بقیه راحتن

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
شراکت کلا کار اشتباهیه خب بهش بگو دیگه به جاریت 

چی بگم..وقتی شوهرش نمیدونه من به جاری چی بگم..درضمن شوهرم قاطی میکنه اگه بگم

خوب میکنی نده بذار یکم به مشکل بربخوره شاید داداششم یه تکونی به خودش داد وگرنه که به درک بذار خودش ت ...

وقتی به مشکل بر میخوره اخلاقش گند میشه..توخونه هم پکره😔😔

متاسفانه شوهرتون تک بعدیه و خودشو زندگیشو وقف کارش میکنه. افراطیه و اعتدال نداره. وگرنه شراکت اسمش روشه شریک سودو زیان. اگه داداشش نداره پس شراکتی ام نباشه تو بشو شریک شوهرت حالا که مای طلاهات وسطه الان خاصیت داداشش چیه؟ به نظرم طلاهاتو نده بگو الان که ارامش ندارم حداقل طلاهامو نمیدم گفت کینه ای و فلان بگو من دارم منطقی میگم اگه شریکه که اونم درگیر کن اگه نیست که برا خودت جدا شو. بگو بحث حسادتم نیست بحث اینه عدالت رعایت نمیشه و این دردناکه. 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

سه تا از برادرشوهراي منم شريك اند دقيقا هميشه همين مشكلات رو دارن يكي از جاري هام همش در حال طلا خريدنه اون يكي جاري ام بنده خدا يه تيكه وسيله نميتونه تو خونش اضافه بكنه يه يخچال كه ميخواد بخره بايد همه داداشها رضايت بدن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

باید زبونشو بفهمی اصلا نگو چرا اونا نمیدن بگو نمتونم بدم میخوام سرمایه باشه واسه روزای سخت تر دیگه اینم خودتون جور کنید نمیشه که هرچی داریم بریزیم تو این کار اومدیمو یه روز این کار به مشگل خورد باید چیزی داشته باشیم  ..   من خودم دلم پره دیگه حوصلم نمیاد بنویسم  و

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز