2821
2789
عنوان

تکرر ادرار😥😥

234 بازدید | 16 پست

بچه ها برای تکرر ادرار چیکار کنم؟؟😥😥همیشه یک هفته قبل پری دچار تکرر ادرار میشم بعد پری خوب میشم،اینسری سه روزه پریم تموم شده اما هنوز تکرر ادرار دارم بنظرتون جز دکتر رفتن چکار کنم؟چند سال پیش رفتم دکتر گفت شکمت سرده اما بدنت گرم بهم قرص داد اثری نداشت یکی از دوستان گفتن قرص اعصاب اینا برای مثانه عصب وضرر داره منم ریختم دور بعد خوب شدم الان باز اونجورم کسی تجربه ای داره؟مجردم دوستان

خدایا شکرت🙂❤

سابقه ی دیابت تو فامیلتون ندارین؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مامانم قند داره اما من ازمایش دادم چند وقت پیش مشکلی نداشتم جز یکم کم خونی

بازم  تست بده یکی از علائمش تکرر ادراره

انشالله که نیست

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
شما بهتر شدین؟به منم میگین چه کردین؟

نسبت به قبل بهترم،ازمایش کشت ادرار دادم مشکلی نداشتم،ازمایشم خونم دکتر نوشت واسم ک جز کمبود منیزیم مشکل دیگه ای نداشتم،واسم چند تا قرص نوشت +قرص منبریم یک هفته اس دارم استفاده میکنم

خدایا شکرت🙂❤
نسبت به قبل بهترم،ازمایش کشت ادرار دادم مشکلی نداشتم،ازمایشم خونم دکتر نوشت واسم ک جز کمبود منیزیم م ...

سلام عزیزم ببخشید شما مشکل تکرر ادرارتون خوب شد توروخدا اگه خوب شدین بگین چیکار کردین من دو سال نابود شدم همه کاریم کردم همه دکتریم رفتم ولی دریغ از خوب شدن ممنون میشم جواب بدین🙏🙏🙏