2789
طلا پشتوانه زندگی یه خانمه ب نظرم باید باشه البته ک ب جای طلا اگه ملک بدن ک بهتره هر چند ک خیلی نا ...

من اتفاقا مهرم ملک هست ولی این یه هدیه از طرف داماد هست نه اینکه چی گرفتید ازداماد ...حس بدی به آدم دست میده انگار در برابر چیزی بهایی پرداخت کنن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من امروز رفتم سرویس بیست گرمی برداشتم اخه رسمع الان خیلی عذاب وجدان دارم کاش این رسم مزخرفو بردارن ب ...

خیلیم قشنگه سرویس اصلی عقد من ۱۰۰گرمه خودمم انتخاب نکردم مادرشوهرم برام خرید اگه به من اسکول بود یه سرویس برمیداشتم اندازه نقطه. انقدر که خنگم و عاشق طلاهای ظریف و ریز و ساده

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من اتفاقا مهرم ملک هست ولی این یه هدیه از طرف داماد هست نه اینکه چی گرفتید ازداماد ...حس بدی به آدم ...

اره موافقم🤗

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
ماشالا  تو شهر ما حلقه و نامزدی و زیر لفظی و هدیه سر عقد در حد یه تک دست یا دو جفت النگو و مع ...

ممنون

پدرم از قبل طلاها را خریده 

فکر کنم سال ۹۲یا ۹۱

طلا گرمی ۱۲۵ بود اگه اشتباه نکرده باشم

ولی خوب عروس ها شاکی هستن

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
ولی نمیدونم چرا دلم واسه نامزدم سوخت ://// من چرا انقد سطح توقعاتم پابینه /::: 

عذاب وجدان نگیر  من سخت گرفتم و عوضش کلی طلا خریدم  وقتی ارزون بود 

خداروشکر  الان بنفع خودمون شده 

😀🤣🤣

الان دقیقا من اون حس بدو دارم بخدا

خوب اگر مثل عنوان تاپیکتون قرار چیزی بگیرید شما و یا سرش چونه بزنید یا بحث پیش بیاد بایدهم حس بد داشته باشید ولی اگر خود داماد قراره اینکارو کنه اصلا خس بدی نداره ...مگر هدیه دادن و گرفتن حس بدی داره ؟؟؟