2777
2789
عنوان

یعنی شوهرشماهم اینطوری هس

235 بازدید | 13 پست

خیلی دلم گرفتس خونه رواسباب کشی کردیم  هنوزجاب جانکردیم مجبوربودیم که بیایم خونه مامانم شوهرم بااینکه داره نون ونمک مامانم اینارومیخوره بااینکه بچم مریض بودبردیمش بیمارستان تواین شرایط ولی همش داره اذیتم میکنه همش خودشوناراحت نشون میده یه رفتارای یچه گانه میکنه جلوی مادرم ایناکه خجالت میکشم حتی بهش گفتم سریع بریم ردیف کنیم دعاکنین برام باااین اخلاقاش اگه خوندین براارامشم یه صلوات بفرستین ودعاکنین شوهرم اخلاقاش خوب بشه

همشون یه مشکل ذهنی دارن 🥴

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خونه مامان خودشون بود خنده از رو‌لباشون محو نمیشد

دقیقابخدارفتارم بچه گانه نیست ولی خدایی خونه مادرش یابزادرش خیلی میگه میخنده اصلاهم ناراحت نشون نمیده ولی ...حیف که دورم یکم ازشون وگرنه بهخاطرارامش خودم واینکه ابروم جلوپدرومادرم نره میرفتم خونه مادرشوهرم