2777
2789
عنوان

🦋يكمي از دلخوشي هاي زندگي و شوهر 😍و...بگيد اميدوارشيم😁😍

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 52 پست
شوهر خودت چی ؟

شوهر خودمم باید مثل شوهر دوستم باشه 😂

مجردم که گفتم شوهر دوستم 😜

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيليا ميگن اوايل ازدواج فقط همه خوبن بعدش عادي و تكراري ميشه و احساس و عاطفه كم ميشه دررررررسـ ـــ ...

نه بنظرم، فقط مدلا عوض میشه

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

آخی یه تاپیک   خوووووب😍😍😍😍

همسر من واقعا مرد خوبیه هر جنگولک بازی در بیارم پایه است  هیچ وقت ذوقت رو کور نمیکنه    حتما از در میاد تو باید بوسم کنه  کار داشته باشم میگه بوسه منو بده بابا 😋  و هرشب  یه جوری میگه شام درست کردی انگار غیر منتظره ترین کار رو کردم 😍   خلاصه که نمونه است برای هر کاری که میکنم تشکر میکنه 😁

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی

دلخوشی ما تو زندگی اینه که با همه ی اختلاف نظر و مشکلاتی که گاهی هست عاشقانه همدیگه رو دوست داریم 

در جواب همه ی بد اخلاقی هام لبخند میزنه و با گذشت هست و فوق العاده چشم پاک 

آخی یه تاپیک   خوووووب😍😍😍😍 همسر من واقعا مرد خوبیه هر جنگولک بازی در بیارم پایه است   ...

وااااي چه خووووب

دستتو بكش رو سرمون😍😍😍

خدا حفظش كنه وااااست

كاش بيان از خاطرات خوبش ن بگن يكم دلمون واشه

توكل بر خدا...♥️
اویل ازدواجمون ماشین نداشتیم تا چندسال، بعد هییت و مهمونی ها با بی آر تی برمیگشتیم خونه نصفه شبا، ت ...

آخ بعد هیئت خیلی می‌چسبه آدم یه یار داشته باشه باهاش بره دور بوخوره😍

خدا نصیب مجردا بکنه🥀💔💙😅

به خواطر هیچ کس جهنم نرین... 

مرد خوب و شوهر خوب داشتن یه قضیه هست شانسم داشته باشه هم مهمه عزیزم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞