2777
2789
عنوان

🦋يكمي از دلخوشي هاي زندگي و شوهر 😍و...بگيد اميدوارشيم😁😍

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 52 پست
آخ بعد هیئت خیلی می‌چسبه آدم یه یار داشته باشه باهاش بره دور بوخوره😍 خدا نصیب مجردا بکنه🥀💔💙😅

ان شاالله

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب جهانگردی و بدون  همسرت سفر میکنی؟

اره دو بار با همسرم رفتم ولی همش میگفت اینجا نریم من خسته شدم بسه برگردیم منم بهش گفتم اگه اینطوره دیگه باهام نیا گفت باشه البته چون تایم سفر زیاده نمیتونه از کارش بزنه 

Second Baby is loading 👶🏻

اره فکرخوبیه

من شوهرم غرغرونیست، اگه ده روزم خونه تمیز نکنم هیچی نمیگه، حوصله نداشته باشم غذادرست نکنم ازبیرون میخره هیچیم نمیگه، بددل نیست، خیلی بهم اعتمادداره، اهل کار وادم تن پروری نیست، مهربون ودلسوزه، باخیال راحت پیشش دردودل میکنم وغیبت کل فامیل چه فامیل خودم چه فامیل خودش میکنم اصلا چیزی بهم نمیگه، خوش تیپه، ولی اگه بی پول باشیم قرارباشه خریدکنیم حتی خریدغیرضروری من براش تواولویته.

😊😊😊😊

Sp

چه کارخوبی کردی، تاحالا به این همه حسن شوهرم نگاه نرده بودم، شوهرم یبارخیانت کردازچشمم افتاد و باهزارالتماس بخشیدمش ولی الان دیدم چقدر خوبیم داره که میتونم کم کم فرامدشش کنم

Sp
چه کارخوبی کردی، تاحالا به این همه حسن شوهرم نگاه نرده بودم، شوهرم یبارخیانت کردازچشمم افتاد و باهزا ...

😍😍😍خداروشكر

هر كسي ميكنه ي زماني اشتباه كنه ولي تو بابد زرنگ باشي و شوهرت رو جدا خودت كني و خوبي هاشو ببيني

توكل بر خدا...♥️