2777
2789

من قصد ارتودنسی دارم 

قبلش گفتم بذار تو ی مرکز دیگه( که بیمه قبول میکنه)دندونای خرابمو درست کنم درست کردم تمون شد دکتر گفت دوتا دندونای عقل پایینت نهفته است باید جراحی کنی وگرنه بقیه رو هم خراب میکنه

حالا میگم به نظر شما اول برم ویزیت ارتودنسی یا نه جراحی هارو انجام بدم بعد برم ارتودنسی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم یجا دونه ای ۱تومن میگرفت جراحی کنه دراره دوسال پیش . بعد ارتودنسی رو شروع کنه . دیدم خیلی زیاد میشه بیخیال شدم تا ۸ماه پیش ک رفتم یجا دیگه بدون جراحی برام ارتو دتسی کرد دندونامو اورد کمی جلو هم لبم کمی حجم گرفت خیلی باریک و کوچیک بود هم دیگه نیاز ب جراحی نی

گفت دوتا پایینو جراحی کنی باید دوتا بالایی هارو هم بکشی چون دیگه پایین نباشه اوناهم به درد نمیخورن&n ...

والا من خواهرشوهرم ارتو کرده

اول دندونای خراب و عقل هارو درست کرد دکتر بعد ارتو

فعلا دو نفره خیلی جذاب تره 😍 
رفتم یجا دونه ای ۱تومن میگرفت جراحی کنه دراره دوسال پیش . بعد ارتودنسی رو شروع کنه . دیدم خیلی زیاد ...

یا خدا چه خبره ی تومن

کجا رفتی؟اخه الان دهن من اصلا جا نداره برلی ارتو دندونا هم روهم هستن 

براتو رو چطور بدون کشیدن ارتودنسی کرد

ارتودنسی کردی؟همبن طوری مونده دندون عقلات یا دراوردی؟

اره ۸ماهه ارتو کردم . نه دیگه نهفس در نیاوردم ارتو کردم کمی دندونامو داره میاره جلو برام کا جا باز شه صاف شن و همم لبم حالتش خییییلی بهتر شده

دندون عقلی که در تیومده بعدا قراره در بیاد خیلی فرق داره با دندون نهفته ک در نمیاد خیالت راحت

دوتا بالایی ها دراومدن 

پایینی ها یکیش که اصلا دیده نمیشه یکیشم ی ذرش دیده میشه