2777
2789

خیلی سخته مامانم اینام خونشون طبقه سومه ینی بیچاره شده از پا درد هرکی ام میاد میخاد ارزون بخره بخاطر اسانسور نداشتنش

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو عامو  

من طبقه پنجم بدون اسانسورم، آب هم کلا نمیومد، صاحبخونه هم کلی اذیت کرد کرایه میگرفت ولی خرابی خونه به هیچ جاش نبود که درست کنه تحویل بده

فکر کن من پنج طبقه میومدم پایین درو برای شوهرم باز کنم آیفون از اول سوخته بود

امسال اومده جلو درمون میگه شما مستاجر های خیلی خوبی هستین کرایه به موقع میدین ارومین، بیاین دوباره تمدید کنیم    

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

[QUOTE=88148627]برو خداتو شكر كن تو وضعيت الان خونه داري، منم خونم طبقه چهارمه ولي همين قدر كه ميدونم خونم ماله خودم ...[/QUخدارو هزار بار شکر میکنم ولی خب خیلی بده اینجوری اگه همسایه ها راضی بشن اسانسور بعدا بزنیم

من طبقه سوم بدون آسانسور خیلی سخت بود ولی آدم خونه خودش باشه همین کافیه انشالله دستتون پول میاد میرید طبقه پایین تر یا با آسانسور 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون