2777
2789
و همچنین متاهلا 😂😂😂من متاهلم

خب بابا متاهلام باشه  

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم خارجی خوردم هم ایرانی هم از اینا که تو هتل برا خارجی هاست ولی در مقابل شراب و ...اصلا مستی نداره ...

اره خوب مستیش معلومه کمتره.واسه همینه که لیواناش هر کدوم به اون گندگیه

نود درصد😳واقعا؟؟؟اونـکه دیگه سوخت جت هست😤😤

من گفتم نود درصد؟؟؟ من همچین چیزی نگفتم اصلا بالای ۴۲ نداریم. من گفتم تا چهار مشکلی نیست تو خود کشور هم تواید میشه ولی خو برندهای خارجی مثل توبورگ و افست هستن که هشت و ده درصد هستن که مستی میارن و حرام هستن 

اره خوب مستیش معلومه کمتره.واسه همینه که لیواناش هر کدوم به اون گندگیه

ما از این ابجو قرمزا قوطی میگیریم هر دفعه دو تا من دو تا شوهرم یه بار میخوریم ولی هیچی نمیشیم

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔
من گفتم نود درصد؟؟؟ من همچین چیزی نگفتم اصلا بالای ۴۲ نداریم. من گفتم تا چهار مشکلی نیست تو خود کشور ...

اها اشتباه دیدم انگار😁😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
ما از این ابجو قرمزا قوطی میگیریم هر دفعه دو تا من دو تا شوهرم یه بار میخوریم ولی هیچی نمیشیم

نمیدونم قرمزها کدومه😁فقط به اسم مارک میشناسم. شاید budwiser منظورته .البته یذرش قرمزه.خخ

نمیدونم قرمزها کدومه😁فقط به اسم مارک میشناسم. شاید budwiser منظورته .البته یذرش قرمزه.خخ

رنگ قوطیش قرمزه از طرف بندر عباس ،میشی برامون میارن

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔
شما ده درصد توبورگ یا افست بخورین میفهمین که مستی داره یا نه

اونم امتحان میکنم مرسی،،،،