2777
2789

خانوما دوستان من ۸ ساله منتظرم.😭

مشکلم تنبلی تخمدان.

فردا سونو روز ۱۴ پریودی دارم دعا کنید فولیکول خوب داشته باشم.

دیگ حالم از اسم قرص بهم میخوره.

دارو گیاهی بهم نمیسازه ۳ ماه مصرف کردم هیچ تغییری نکردم.

اینماه کلومیفن لترزول و پردنیزولون استرومارین خوردم.گلوکوفاژم ک روزی دوبار میخورم.بنظرتون این داروها موثرن؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا آی وی اف نمیکنی

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
قطره ویتاگونس خوردی/؟؟؟؟

ن گلم نخوردم.موثره؟ 

درکنار داروهام تداخل نداره؟ 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
ن گلم نخوردم.موثره؟  درکنار داروهام تداخل نداره؟

برو راجبش تونت بخون بهش گیاه پنج انگشتم میگن عالیه

تداخلو نمیدونم

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
قطره ویتاگونس خوردی/؟؟؟؟

چطوره؟ من قبل عید سقط داشتم اولین پریودم با دو سه روز تاخیر اومد ولی وسط سیکلم لکه دیدم امروز رفتم میگه توده لگنی پنج سانتی دارم تو رو خدا اگه تجربه ای دارید کمک کنید. میتونه این قطره موثر باشه

منم چند ساله منتظرم اما اگه مشکلت فولیکوله پودر اینوفولیک بگیر خیلی عالیه فولیکول من خوب شد

طریقه مصرفشو بگو لطفا

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
چطوره؟ من قبل عید سقط داشتم اولین پریودم با دو سه روز تاخیر اومد ولی وسط سیکلم لکه دیدم امروز رفتم م ...

نمیدونم عزیزدلم

راجبش تونت بخون ک ببینم رواین مورد مؤثره یا نه

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه