2821
2789
من یه خواهر شوهر دارم شوهرش کارگره خدا شاهده تا شورتش رو مارک میخره یه رنده خریده بود ۱۷۰ هزار تومان ...

ولی گلم من خانواده ی خودم و شوهرم مخصوصا خانواده شوهرم همه تو مشهد معروفن پولدارنو تحصیل کرده و همه چی تموم میخواستم خیلی اهمیت میدن به این چیزا

واقعا چه پول ها که سر این برند به فنا نمیره حالا چیزای ک یک عمر بشه استفاده کرد خوبه ولی آخه لباس ب ...

اونم شوهرش باور کن بیکاره یه ماشین ندارن همین و اون موقع از مامانم میگرفت یه پراید میشد من اصلا اهل این چیزا نیستم یه انگشتر استیل یک سال پیش خریدم ۲۰۰ تومان هنوز دارم خودم و سرزنش میکنم میخواستم بجای حلقه استفاده کنم رنگش ثابته مارک مثلا میگم چکاری بود نقره میخریدی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه خواهر شوهر دارم شوهرش کارگره خدا شاهده تا شورتش رو مارک میخره یه رنده خریده بود ۱۷۰ هزار تومان ...

والا واسه ما کارمنده هردومونم تحصیلکرده ایم خیر سرمون دیگه لباس معمولی هم نمیتونیم بخریم چه برسه به مارک. از کجا میاره😐

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
اونم شوهرش باور کن بیکاره یه ماشین ندارن همین و اون موقع از مامانم میگرفت یه پراید میشد من اصلا اهل ...

ای وای 😔

حالا برند سیسمونیش ب چ کارش میاد

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
ولی گلم من خانواده ی خودم و شوهرم مخصوصا خانواده شوهرم همه تو مشهد معروفن پولدارنو تحصیل کرده و همه ...

من مشهدم عزیزم بخدا اینجا اینقد بزرگه کسی رو نمیشناسن مگه نزدیک باشن تهران و مشهد اصلا نمیشه بگی سرشناس هستن خیلی زیادن خانواده های معروف اما کسی نمیشناسه در حد همسایه اونم دیوار به دیوار و همکار و فامیل

نه نه نه اصلا نکن هیچی نخر جز یه دونه گهواره و چند دست لباس به خدا بقیش همش الکیه من مثه سگ پشیمونم ...

مرسی عزیزم اخه مطمینم مامانم اینا نمیخرن شوهرمم میگه دختر اولی باید بخرن و نخرن من سر و صدا مکنم و از این حرفا منم باید یک فکرایی بکنم راهنمایی نداری ک انجام بدم؟

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
والا واسه ما کارمنده هردومونم تحصیلکرده ایم خیر سرمون دیگه لباس معمولی هم نمیتونیم بخریم چه برسه به ...

من خودم تحصیل کرده ام شوهرمم تحصیلاتش بالاست و موقعیت خوبی داره بخدا موندیم این چیکار میکنه البته بگم خورد و خوراک فقط مامانش خونه خودش نمیره اصلا که لوازمش خراب نشه بچش بزرگه دیپلم میگیره امسال ولی تو این همه سال یه ماه خونش نبوده همه میگن شوهرش چکاره است که اینجوری خرج میکنه من خودمم باورم نمیشد اوایل غذاشم باید عالی باشه کار هم اصلا نمیکنه فقط کارگر

من مشهدم عزیزم بخدا اینجا اینقد بزرگه کسی رو نمیشناسن مگه نزدیک باشن تهران و مشهد اصلا نمیشه بگی سرش ...

در ضمن عزیزم تو مشهد ادمای سرشناس زیادن که اکثرا میشناسنشون حالا شما نمیشناسی نمیدونم دیگه به هرحال که من الان اومدم شیراز چون مادر شوهرم اصالتا شیرازیه از خانوادمم دور شدم 

اون موقع از بلوار خیام مشهد بی بی مال خرید کردم فقط کالسکشو 6 تومن پول دادم خیلی چیزا خریدم مادرشوهر ...

اشکال ندار انواقت مادر شوهرت چشاش چهارتا شده حلا نوبت شوهرت 😨😨😨

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍
مرسی عزیزم اخه مطمینم مامانم اینا نمیخرن شوهرمم میگه دختر اولی باید بخرن و نخرن من سر و صدا مکنم و ا ...

والا شرایطتتو نمیدونم ولی شوهرت الان غر بزنه بهت بهتره تا طلاهاتو بدی بره بهش بگو خانوادم نمیخرن بچه خودته خودت بخر اگه هم پول نداری اصلا نخر بعد از دنیا اومدن بچت هیجانت واسه سیسمونی تموم میشه انقد که بچه درگیرت میکنه میتونی دست دوم نو و تمییزم پیدا کنی  که پول کمتری بدی ولی طلاهاتو نفروش من فروختم به خدا پشیمونم حرفمو گوش کن بچه محبتو ارامش مادرشو بیشتر لازم داره از این چوب و تخته ها 

اشکال ندار انواقت مادر شوهرت چشاش چهارتا شده حلا نوبت شوهرت 😨😨😨

درد دل کردم راحت شدم به خدا شوهرم مثه چی از من حساب میبره اگه بفهمه ناراحت میشه ولی در همین حد فقط من خودم ناراحتم طلاهامو میخوام

والا شرایطتتو نمیدونم ولی شوهرت الان غر بزنه بهت بهتره تا طلاهاتو بدی بره بهش بگو خانوادم نمیخرن بچه ...

مرسی عزیزم💗ایشالا مشکلت حل بشه

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز