2821
2789
درد دل کردم راحت شدم به خدا شوهرم مثه چی از من حساب میبره اگه بفهمه ناراحت میشه ولی در همین حد فقط م ...

بی خیال عزیزم خودت بچه ت عشق کم کم پسنداز. کن بخر 😊😊😊

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تابلو نیست  یجوری نقش بازی کن جدی باش😐تنها راهت همینه...

به نظر من هی بگرد همه جا رو زیر رو کن بگو گشتم نبود فردا میرم کمد رو بهتر میکردم دو سه هفته هی بگرد بگو خدایا انگار غیب شده بیا با هم بگردیم پیدا کنیم و.....اونم کم کم  خودش بهت میگه دزدیدن تو بگو امکان نداره بازم بگردیم

مو لا درزش نمیره 😂😂😂خوابم نمی بینه ۳سال پیش واس سیسمونی فروختی.با مامانتم هماهنگ باش

بعدشم اگه کم اوردین کالسکه یا بعضی وسایلا رو بزار دیوار میخرن قیمت الانشو در بیار دو سه تومن زیر قیمت بده مثلا بگو ۱۰ تومن 

مشتری خودش رو داره،به نظرم وسایلهات هم مثل طلا گرون شده میتونی بفروشی خیلی وسایلهاشو.شاید دوباره بتونی یک سرویس ارزانتر بخری

یلدته اون موقع طلا گرمی چند بود؟؟سه سال پیش طلا فکر کنم گرمی صد هزار. تومن بود چون برای دختر خواهرم ...

احتمال زیاد این خانم پس اندازیم نداره ودیگه نمیتونه جایگیزین کنه😓😰من هیچ راه حلی به تظرم نمیرسه غیر اینکه ...استغفرالله دروغ بگه .

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
واقعا چه پول ها که سر این برند به فنا نمیره حالا چیزای ک یک عمر بشه استفاده کرد خوبه ولی آخه لباس ب ...

عزیزم برا کسی که واقعا داشته باشه چه اشکالی داره ...نه کسی که بخواد طلا بفروشه 😭😰😓واقعا درکش برام سخته من سال۹۶سیمونی خرید مامانم فقط ضروریهاخودمم ۲تومن پس انداز داشتم دلم نیومد بزارم روش بخرم تازه پول بچمم گذاشتم روش چشم روشنیهاش رو دوتا سکه خریدم  اونموقعه ۱۵۰۰بود سکه تمام

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
عزیزم برا کسی که واقعا داشته باشه چه اشکالی داره ...نه کسی که بخواد طلا بفروشه 😭😰😓واقعا درکش برام ...

والا منم همین میگم😊

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
من چند دست از لباسای نوزادیشو یک بار تنش نکردم واسش کوچیک شد جمع کردم واسه بچه بعدیم

دیگه هدف شما که چهار تا کردن چشم‌های بقیه بوده به انجام رسیده! اینکه پوشید یا نپوشید که مهم نیست! 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
احتمال زیاد این خانم پس اندازیم نداره ودیگه نمیتونه جایگیزین کنه😓😰من هیچ راه حلی به تظرم نمیرسه غی ...

بی عقلی بی عقلی محض😡

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز