سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من چی بکم که ۵۰۰ ملیون رو شوهرم به باد داد 😭😭😭😭😭😭خیلی ناراحتم خیلی
چطوری؟؟؟؟؟؟؟
توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
من چی بکم که ۵۰۰ ملیون رو شوهرم به باد داد 😭😭😭😭😭😭خیلی ناراحتم خیلی
وااااای
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
6 میلیون فقط دادی کالسکه !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهر داری سکتم میدی بخدا
خواهر من دو نیم داد کالسکه اونم ۹ سال پیش میگفت این برند هست و تا شش سالگی بچه داخلش بیمه است اگه اتفاقی بیفته و .... من که بهش خندیدم گفتم بچه مگه چند سال میخواد تو این بشینه اتفاقا چند ماهم بیشتر استفاده نکرد هنوزم میگه اشتباه کردم اونم تا شامپو و شونه رو برند خرید اخرشم هیچ
نه نه نه اصلا نکن هیچی نخر جز یه دونه گهواره و چند دست لباس به خدا بقیش همش الکیه من مثه سگ پشیمونم نکن خواهر از من بشنو لطفا طلاهاتو نفروش حیفه لازمت میشه نکنییییی
خواهر من دو نیم داد کالسکه اونم ۹ سال پیش میگفت این برند هست و تا شش سالگی بچه داخلش بیمه است اگه ات ...
واقعا چه پول ها که سر این برند به فنا نمیره
حالا چیزای ک یک عمر بشه استفاده کرد خوبه ولی آخه لباس بچه و اینا به چ درد میخوره
توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
من یه خواهر شوهر دارم شوهرش کارگره خدا شاهده تا شورتش رو مارک میخره یه رنده خریده بود ۱۷۰ هزار تومان ساده ها فک نکنید خاص بود مثل اینایی که میری میخری ۱۰ تومان لباسا همه مارک همه چی گرون تا لوازمش ساعت و گوشی دستش از ماشینشون گرونتره من که شوهرم موقعیت خوبه و تازه باید بخاطر موقعیت همسرم مرتب بپوشم جلو همکاراش اصلا پول به مارک نمیدم بنظرم ادم باید شخصیت و تحصیلاتش برند باشه نه لباسش دانشگاه خوب بری مودب باشی والا همین خواهرشوهرم و همه بخاطر همین کارش مسخره میکنن اخه باید لباست به کارت بخوره
من چند دست از لباسای نوزادیشو یک بار تنش نکردم واسش کوچیک شد جمع کردم واسه بچه بعدیم
ی نیم سکته رو زدم از دست کارات خواهر
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
والا چنتا مغازه خرید ماشین خرید بدونه اینکه پولی داشته باشه منم نمیدونستم هی روش میکشیدند رویه بدهی هاش آخرش هم مغازه هارو داد هم ماشین رو فروخت هم کلی وام گرفت کلا ۵۰۰ یا ۶۰۰ ملیون این وسط پول حروم شد والا الان من دهنم هم نمیتونم باز کنم سرزنشش کنم میگه برا تو که کم نمیزارم والا من یه تیکه طلا ندارم حسرتش به دلم مونده اه