biyaomidam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2961 عنوان وای بعد ماهها کاربریم برگشت خدایا شکرت 😆😁😁😁 61 بازدید | 8 پست ب جرم جر وبحث کاربریم غیب شده بود توبه کردم دیگ دخمل خوبی شدم 😁دلم براتون تنگ شده بود.❤ چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!! 1398/02/07 | 14:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسسسته عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1316 چجور برگردوندیش منم میخوام 😓 برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه
biyaomidam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2961 چجور برگردوندیش منم میخوام 😓 گلم تو قسمت پیشنهادات و اعتقادات درخواست کن بررسی میکنن.مال من دو سه روز پیش بود درخواست دادم.الان دیدم برگشته. چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
biyaomidam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2961 منم تازه عضوشدم خوش اومدی عزیزم چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
پسسسته عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1316 گلم تو قسمت پیشنهادات و اعتقادات درخواست کن بررسی میکنن.مال من دو سه روز پیش بود درخواست دادم.الان د ... چ خوووب 😍مرسی 😘😘 برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه
biyaomidam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2961 چ خوووب 😍مرسی 😘😘 فدات بشم.منم نمیدونستم.تو ی تاپیکی دیدم ی کاربر گفته بود.انجام دادم.وگرنه من یسال میشه عضو شدم.بیخبربودم. چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
پسسسته عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1316 فدات بشم.منم نمیدونستم.تو ی تاپیکی دیدم ی کاربر گفته بود.انجام دادم.وگرنه من یسال میشه عضو شدم.بیخبر ... منم😂ممنونم برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه