2777
2789

ب جرم جر وبحث کاربریم غیب شده بود توبه کردم دیگ دخمل خوبی شدم 😁

دلم براتون تنگ شده بود.❤

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجور برگردوندیش منم میخوام 😓

گلم تو قسمت پیشنهادات و اعتقادات درخواست کن بررسی میکنن.مال من دو سه روز پیش بود درخواست دادم.الان دیدم برگشته.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
گلم تو قسمت پیشنهادات و اعتقادات درخواست کن بررسی میکنن.مال من دو سه روز پیش بود درخواست دادم.الان د ...

چ خوووب 😍مرسی 😘😘

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
چ خوووب 😍مرسی 😘😘

فدات بشم.منم نمیدونستم.تو ی تاپیکی دیدم ی کاربر گفته بود.انجام دادم.وگرنه من یسال میشه عضو شدم.بیخبربودم.

فدات بشم.منم نمیدونستم.تو ی تاپیکی دیدم ی کاربر گفته بود.انجام دادم.وگرنه من یسال میشه عضو شدم.بیخبر ...

منم😂ممنونم 

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه